Gerucht: Dark Phoenix verhaallijn voor volgende 'X-Men'-film

Gerucht: Dark Phoenix verhaallijn voor volgende 'X-Men'-film

Nieuwe kans met ditmaal Sophie Turner als Jean Grey?

Heroic Hollywood heeft de laatste tijd steeds meer geruchten rond de nieuwste superheldenfilms. In hoeverre de door hen de wereld in geholpen geruchten ook echt kloppen is maar de vraag, maar desalniettemin zijn ze interessant om te horen. Nieuw is het gerucht over een vervolg op X-Men: Apocalypse. Die film sluit de saga van First Class af, maar vormt ook het begin van een nieuwe filmreeks.

Volgens Heroic Hollywood zou de Dark Phoenix-saga verfilmd moeten worden voor de follow-up op X-Men: Apocalypse. Die verhaallijn stamt uit de jaren tachtig en wordt door velen gezien als een hoogtepunt in de franchise. In 2006 werden delen daarvan al verwerkt in The Last Stand, maar die film wist weinig mensen echt te bevredigen.

Geen wonder dus dat men het nu misschien nog eens wil proberen. De site zegt dat men met de herintroductie van Jean Grey (Sophie Turner) meteen de basis wil leggen voor haar duistere kanten. Dat klinkt ook waarschijnlijk gezien eerder woorden van regisseur Bryan Singer tegenover Entertainment Weekly.

”Jean heeft niet alleen haar telekinese en haar telepathie, maar ze weet ook dat er inherent iets duisters en krachtigers in haar groeit en ze weet niet precies wat het is,” vertelde Singer toen. Daarmee lijkt daadwerkelijk de basis gelegd te worden voor de aanwezigheid van Dark Phoenix in de dame. De Dark Phoenix is in de comics een duistere persoonlijkheid binnen Jean Grey die losbreekt en hel en verdoemenis veroorzaakt over de wereld.

Volgende maand al gaat X-Men: Apocalypse in première. Dat zal om precies te zijn op 19 mei zijn. Een vervolg in de reguliere saga staat nog niet gepland.



NieuwsFilm

meest populair