Regisseur gevonden voor thriller 'Rothchild' met Logan Lerman

Regisseur gevonden voor thriller 'Rothchild' met Logan Lerman

Naar een Black List-scenario over een jongeman die zijn familieleden één voor één ombrengt.

Zowat een jaar geleden besloten studio's Voltage Pictures (Dallas Buyers Club) en Black Box Management hun aandacht op Rothchild te richten, een script van John Patton Ford dat in 2014 het welbekende lijstje behaalde met beste ongeproduceerde scenario's. Logan Lerman (Noah) werd aangesteld voor de hoofdrol. Nu weten we wie het project zal overzien: Angus Wall.

Op het gebied van regisseren is Wall een groentje. De beste man is voornamelijk in Hollywood bezig geweest als editor voor David Fincher. Voor The Social Network (2010) en The Girl With the Dragon Tattoo (2011) sleepte hij samen met collega Kirk Baxter zelfs een Oscar in de wacht voor beste montage.

Rothchild wordt omschreven als een kruising tussen The Count of Monte Cristo en Kill Bill. Het karakter Becket Rothchild bevindt zich in het middelpunt van deze thriller. Hij is het intelligente zwarte schaap van een kapitaalkrachtige familie. Zodra Becket ontdekt dat hij geen cent zal erven wanneer zijn ouders de pijp uitgaan, maakt hij korte metten met de familieleden die wel in aanmerking komen voor de erfenis. Op die wijze hoopt de naar geld hunkerende sadist de enige erfgenaam te worden.

Andere details zijn er nog niet, betreffende castleden en opnamedatums. Producenten hebben wel gezegd dat ze naar iemand als Emilia Clarke (Game of Thrones) op zoek zijn voor een belangrijke bijrol, een dame die romantisch betrokken raakt met het personage van Lerman.



NieuwsFilm

meest populair