Vera Farmiga en Christopher Plummer gaan aan hun 'Boundaries' werken

Vera Farmiga en Christopher Plummer gaan aan hun 'Boundaries' werken

Dramedy met aan het roer regisseuse Shana Feste (The Greatest).

The Tracking Board meldt dat Shana Feste (The Greatest, Endless Love) een nieuw project voor ogen heeft, een komisch drama genaamd Boundaries. Het project heeft ook meteen twee van de drie hoofdrolspelers gevonden, namelijk Vera Farmiga (The Judge, tv-serie Bates Motel) en Christopher Plummer (The Girl with the Dragon Tattoo).

De film zet een helse roadtrip op voor de familie. Laura (Farmiga) is een alleenstaande moeder die het allemaal goed bedoeld. Ze wordt gedwongen om haar criminele vader Jack (Plummer) van Texas naar Californië te rijden, samen met haar zoon Henry waaraan wat mankeert. Soepel verloopt de reis niet. Jack gebruikt zijn kleinzoon om een grote hoeveelheid aan marihuana te distribueren, het trio botst het hoofd met criminele kennissen van Jack, raken verstrikt in een drugsoverval en Laura komt oog in oog te staan met haar klaploper van een ex-man. Het drietal leert weldra dat ze hun status als disfunctionele familie maar beter kunnen omarmen.

Shana Feste schrijft, zoals gewoonlijk, haar eigen script. Automatik Entertainment (Dead Man Down) produceert. Deze maand gaan de opnames van start in Vancouver, Canada. Farmiga zal binnenkort (9 juni) te zien zijn in de horrorfilm The Conjuring 2 en Plummer verscheen onlangs nog in Danny Collins naast Al Pacino.



NieuwsFilm

meest populair