Bryan Cranston, Mila Kunis en Jennifer Garner winnen de 'Jackpot'

Bryan Cranston, Mila Kunis en Jennifer Garner winnen de 'Jackpot'

Remake van de Noorse actiekomedie 'Arme Riddere' uit 2011.

Bryan Cranston (Trumbo) en Mila Kunis (Bad Moms) zullen in de remake van Jackpot spelen, een film uit Noorwegen van regisseur Magnus Martens. Samen met Jo Nesbo pende Martens het scenario van de 2011-film die in het Noors Arme Riddere heet. Deadline berichtte het nieuws als eerste, zij vertellen ook dat Jennifer Garner mogelijk van de partij is. Hetzelfde geldt voor Armie Hammer, laatstgenoemde was eerder bij het project betrokken, alhoewel hij in recente berichten omtrent Jackpot niet meer vermeld wordt.

Oscar Svendsen, een toezichthouder in een fabriek waar kerstbomen geproduceerd worden, is doodsbang en helemaal onder het bloed bedekt wanneer hij wakker wordt in een stripclub. Aan zijn zijde? Een hagelgeweer, acht dode mannen en politieagenten die hun wapens op Oscar richten. Oscar heeft een hoop te verklaren. Het begon allemaal toen hij en zijn drie ex-criminele collega's een bedrag van 1.739.361 Noorse Kronen wonnen. Een prijs die niet makkelijk te verdelen is tussen vier mensen.

Annie-regisseur Will Gluck heeft de touwtjes in handen. Dave Callaham, die o.a. Doom, Godzilla en de Expendables-trilogie op zijn conto heeft staan, zal de remake herschrijven. IM Global (Stretch) hoest de kosten op. Deadline meldt dat de productie snel van start zal gaan, namelijk aankomende zomer, omdat er al enkele geïnteresseerde kopers zijn die de film willen uitbrengen. Hieronder kan je de trailer van het origineel bezichtigen, Arme Riddere.



NieuwsFilm

meest populair