Opnames 'Wonder Woman' afgerond

Toch kan Gal Gadot meteen verder met Justice League.

Actrice Gal Gadot meldt op haar Facebook-pagina dat ze de opnames van Wonder Woman afgerond heeft. Toch hoeft de dame voorlopig het kostuum niet uit te doen: de volgende film waarin ze als de amazone te zien is wordt immers ook al opgenomen.

”Vandaag was mijn laatste dag bij de opnames van de Wonder Woman solofilm! Het was een geweldige, spannende, dromerige, vrolijke en fascinerende ervaring die ik voor altijd zal koesten. Bedankt aan iedereen die eraan meegewerkt heeft, onze fantastische cast, crew en fenomenale regisseur.”

De film van regisseur Patty Jenkins toont ons de oorsprong van de prinses. Daarnaast speelt deze zich deels af tijdens de Eerste Wereldoorlog, waar ze liefje Steve Trevor (Chris Pine) ontmoet. Vermoedelijk gaat tijdens de oorlog het een en ander mis, want als we Wonder Woman ontmoeten in Batman v Superman: Dawn of Justice is ze al enige tijd weg geweest van de mensheid.

Gal Gadot is op 22 juni 2017 te zien in de solofilm. Vervolgens zien we haar in november 2017 in Justice League: Part One.



NieuwsFilm

meest populair