Algemeen

Opnames 'Wonder Woman' afgerond

Toch kan Gal Gadot meteen verder met Justice League.

door Jim Pedd op 11.05.2016 om 08:50 in Algemeen
Actrice Gal Gadot meldt op haar Facebook-pagina dat ze de opnames van Wonder Woman afgerond heeft. Toch hoeft de dame voorlopig het kostuum niet uit te doen: de volgende film waarin ze als de amazone te zien is wordt immers ook al opgenomen.

”Vandaag was mijn laatste dag bij de opnames van de Wonder Woman solofilm! Het was een geweldige, spannende, dromerige, vrolijke en fascinerende ervaring die ik voor altijd zal koesten. Bedankt aan iedereen die eraan meegewerkt heeft, onze fantastische cast, crew en fenomenale regisseur.”

De film van regisseur Patty Jenkins toont ons de oorsprong van de prinses. Daarnaast speelt deze zich deels af tijdens de Eerste Wereldoorlog, waar ze liefje Steve Trevor (Chris Pine) ontmoet. Vermoedelijk gaat tijdens de oorlog het een en ander mis, want als we Wonder Woman ontmoeten in Batman v Superman: Dawn of Justice is ze al enige tijd weg geweest van de mensheid.

Gal Gadot is op 22 juni 2017 te zien in de solofilm. Vervolgens zien we haar in november 2017 in Justice League: Part One.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

starbass

Avatar

Jammer dat jullie zelf de bron zijn, ik had graag de orginele engelse tekst gelezen...

Jim

Avatar

starbass "Jammer dat jullie zelf de bron zijn, ik had graag de orginele engelse tekst gelezen..."

Je kan klikken op de Facebook-link. Meer dan 't citaat was er niet.

Cornish

Avatar

Hey Jim, kunnen jullie voortaan niet gewoon de originele tekst knippen en plakken ipv google translate en dan posten? Ik ben er vrijwel zeker van dat 99,2% van de lezers vloeiend Engels kunnen spreken en lezen.

Sowieso ergert iedereen zich dood aan de spel- of grammaticafouten die op deze site gemaakt worden. Soms lijkt het of de quote van een dronken persoon komt.

M0vieFreak

Avatar

Mooi, ook op tijd om snel naar Justice League te gaan. Smiley face

Ed Crane

Avatar

Top, ik kijk er naar uit.

Wie weet vormt het ook een mooie prequel voor BvS. Loopt het misschien net iets lekkerder als je chronologisch kijkt WW > MOS > BvS.

Steve-O

Avatar

Ik kijk er ook naar uit. Ben erg benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben. Ook fijn dat we nog steeds maar weinig weten over het verhaal.

Neothanos

Avatar

Zijn de opnames voor Justice League al begonnen? Ik hoop voor DC dat de films nu better ontvangen gaan worden. Ben een fan van de Marvel films en DC succesvol ernaast is geen straf. Gezonde concurrentie is altijd goed voor de consument.
Zoals hier ook netje uitgelegd wordt:


NieuwsFilm

meest populair