Will Ferrell gaat zijn familie kierewiet maken als 'Captain Dad'

Will Ferrell gaat zijn familie kierewiet maken als 'Captain Dad'

Zijn belabberde zeilboot-vaardigheden worden niet gewaardeerd door Michael Cera & Catherine Keener.

Deadline bericht dat Will Ferrell een nieuwe film heeft gevonden om aan zijn curriculum vitae toe te voegen, nadat de Black List-film Reagan disharmonie voortbracht. Het wordt een zwarte familie/vakantiekomedie met de titel Captain Dad. Chileen Sebastián Silva (Magic Magic) zal het verhaal op papier plaatsen en nadien zelf verfilmen. Silva wordt aldus herenigd met Michael Cera, hij verscheen in de bovengenoemde thriller. Catherine Keener (Bad Grandpa) daagt ook op in een hoofdrol.

Rich Peelman (Ferrell) geeft zijn vrouw Linda (Keener) het cadeau van haar leven: een reis door het Caribische gebied, op een zeilboot met hun zes kinderen en hun partners. Rich is hardnekkig, concurrerend en ontzettend zelfverzekerd als het op zijn zeilboot-vaardigheden aankomt. Die zijn helaas niet geweldig te noemen. Desondanks is hij vastbesloten dat de vakantie verloopt zoals hij het zegt. Niets gaat echter zoals gepland en zijn vader weet alles beter-houding botst weldra met de andere Peelman familieleden. Zelfs de geduldigste onder hen zijn er klaar voor om Kapitein Pa overboord te gooien.

Hoewel Ferrell nog technisch gezien in gesprek is om de titelrol op zich te nemen, denken verscheidene bronnen dat het een gedane zaak is. Film- en releasedatums zijn onbekend. Producent Killer Films (Carol) doet mee en het Engelse Protagonist Pictures (The Lobster) gaat in Cannes op zoek naar een distributeur.



NieuwsFilm

meest populair