'Room'-actrice Brie Larson verloofd

'Room'-actrice Brie Larson verloofd

Met muzikant Alex Greenwald.

Actrice/zangeres Brie Larson, die behoorlijk wat prijzen heeft binnengesleept met haar sterke rol in het drama Room, gaat trouwen. Haar woordvoerder heeft dat aan People verteld. De 26-jarige Amerikaanse is hierbij verloofd met Alex Greenwald, een tien jaar oudere muzikant en producent. Hij is vooral werkzaam als zanger in de rockband Phantom Planet.

Larson en Greenwald gaan uit sinds 2013. Aangezien ze allebei een voorliefde voor muziek hebben is de connectie tussen de twee geen vreemde. Samen hebben ze vele gala's en shows bijgewoond, waaronder de Screen Actors Guild Awards. Ze won toen, voor haar optreden in het bovengenoemde drama van regisseur Lenny Abrahamson, de prijs voor Uitstekende prestatie door een actrice in een hoofdrol. Destijds vertelde ze Entertainment Tonight over haar vriend: "Hij is de andere helft van de equatie. Hoe leg je ondersteuning uit? Ik bedoel, het gaat verder dan alles. Hij is de juiste persoon voor mij, mijn beste vriend."

Volgens E! News heeft Greenwald in maart om Larson's hand gevraagd. Ze waren toen op reis in Tokio. Een krachtige "Ja!" was haar reactie. De eerste keer dat de Kong: Skull Island-actrice aangaf dat ze in een relatie met Greenwald verkeerde, was toen ze haar Gotham Independent Film Award in ontvangst nam voor Short Term 12. Ze zei: "Ik wil mijn vriendje, Alex Greenwald, graag bedanken omdat hij pasta voor me maakt en voor onze puppy zorgde toen ik aan deze film werkte."

Larson's diamanten ring zou tevens te zien zijn geweest toen ze in seizoen 41, aflevering 19 van Saturday Night Live verscheen. Deze was vorige week zaterdag op de buis in de VS.



NieuwsFilm

meest populair