Trailer: Avengers vs. X-Men

Trailer: Avengers vs. X-Men

Vermakelijke fan-made trailer voorspelt wat er misschien ooit van zal komen.

Enkele weken geleden debuteerde Sony Pictures' Spider-Man in Walt Disney's Marvel Cinematic Universe. Dit is iets dat enkele jaren geleden nog voor onmogelijk werd gehouden. Onderstaande fan-made trailer van ene Alex Luthor voorspelt een film waarin we zowel de X-Men van 20th Century Fox als de helden uit de superheldenfilms van Marvel Studios zien.

Of dit op korte termijn gaat gebeuren, valt uiteraard te betwijfelen. Voorlopig weet Fox financieel goed te scoren met de X-Men films en de spin-offs. Walt Disney/Marvel Studios ziet een soort van samenwerking waarschijnlijk wel zitten, aangezien reeds duidelijk werd dat zij graag bepaalde personages uit het X-Men universum zouden willen gebruiken.

Denk aan de situatie rond het personage Quicksilver. In Avengers: Age of Ultron werd de rol gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en in X-Men: Days of Future Past en X-Men: Apocalypse is het Evan Peters die de vliegensvlugge mutant speelt.

De kans lijkt echter groter dat de helden van de Fantastic Four en bijhorende personages terugkeren naar Marvel Studios. Verleden jaar verprutste Fox voor een tweede keer een filmreeks rond deze helden.



NieuwsFilm

meest populair