Rebel Wilson pakt hoofdrol in romcom van New Line Cinema

Rebel Wilson pakt hoofdrol in romcom van New Line Cinema

Verwacht haar als vanouds: met een grote mond.

New Line Cinema is bezig met de voorbereidingen van een ongetitelde romantische komedie. Volgens Variety zijn er al een hoop producenten aan boord, maar nog geen regisseur. Daar hopen ze verandering in te brengen, nu de Australische comédienne Rebel Wilson (Pain & Gain, Grimsby) voor de hoofdrol heeft getekend.

Over het plot is niet veel bekend. Wilson zal in ieder geval doen waar ze het beste in is. Ze speelt een jonge vrouw met een cynische kijk op de wereld die absoluut niet in liefde gelooft. Op een dag wordt ze wakker en zit ze onplezierig in de rats: haar leven is opeens een romantische komedie geworden.

Het oorspronkelijke script komt uit de pen van actrice Erin Cardillo (tv-serie The Suite Life on Deck). Hier is echter aan gesleuteld door de dames Dana Fox (tv-serie Ben and Kate) en Katie Silberman (How to Be Single). De producenten achter het project zijn druk bezig met de zoektocht naar een geschikte persoon die plaatsneemt in de regiestoel. Wilson was begin dit jaar in de laatstgenoemde romcom te zien naast Dakota Johnson en Alison Brie. Medio 2017 zal ze in het derde Pitch Perfect-deel te zien zijn als Fat Amy.



NieuwsFilm

meest populair