John Hawkes gaat zuipend een moord oplossen in 'Small Town Crime'

John Hawkes gaat zuipend een moord oplossen in 'Small Town Crime'

Ook Octavia Spencer, Anthony Anderson, Robert Forster en Clifton Collins Jr. in de indie-thriller.

Regisseursduo/broers Eshom en Ian Nelms hebben de meeste castleden gevonden voor hun onafhankelijke thriller Small Town Crime. De eer is aan John Hawkes (Everest) om op te treden als dé hoofdrolspeler. Octavia Spencer, Robert Forster, Anthony Anderson en Clifton Collins Jr. bezitten daarnaast ook een bijrol. Kleinere rollen gaan uit naar namen zoals Michael Vartan, Daniel Sunjata, Don Harvey, James Lafferty, Dale Dickey, Jeremy Ratchford en Caity Lotz.

Small Town Crime doet zijn naam eer aan. Hawkes speelt een alcoholist annex oud-politieman die zijn leven en carrière wil doen opbloeien. Dit tracht hij door de moord op een jonge dame te onderzoeken. Hoewel hij vastbesloten is de dader te vinden, plaatst hij daarmee wel zijn familie in gevaar. Waaronder zijn zus (Spencer) en haar man (Anderson). Forster speelt de grootvader van het overleden meisje.

De gebroeders Nelms hebben hun eigen scenario verzorgd. Ze zijn pas geleden met de opnames begonnen, waarvan het in 2014 opgerichte Avva Pictures de financiën regelt. Hawkes en Spencer hebben respectievelijk niet lang geleden een punt gezet achter de opnames van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Hidden Figures.



NieuwsFilm

meest populair