Amber Heard wil van Johnny Depp scheiden

Amber Heard wil van Johnny Depp scheiden

Ze diende drie dagen na de dood van Depp's moeder de papieren in.

In recente interviews komt acteur Johnny Depp over als een vrolijke man, maar de waarheid is er vermoedelijk ver van verwijderd. Drie dagen na het overlijden van zijn moeder, Betty Sue Palmer, heeft vrouwlief Amber Heard aangegeven te willen scheiden. Begin deze week diende ze de papieren in. De reden? Het oude prijswinnende liedje "onoverbrugbare verschillen."

De Drive Angry-actrice vraagt overigens om partneralimentatie, aangezien ze niet getrouwd zijn onder huwelijkse voorwaarden. Via zijn advocaat Laura Wasser heeft Depp maatregelen genomen, hij wil op zijn beurt dat de rechter geen gehoor geeft aan Heard's verzoek. Liefhebbers van lezen, of mensen die gewoonweg niets te doen hebben, kunnen eventueel hier de scheidingsdocumenten doornemen.

In 2011 leerden Depp en Heard elkaar kennen. Ze werkten toen aan de film The Rum Diary. Kort daarop werden ze een stel, nadat Depp een eind aan zijn 14 jaar durende relatie met Vanessa Paradis maakte. Februari 2015 schonken ze elkaar het jawoord, hun huwelijk hield 15 maanden stand. Enkele mensen zagen al geen toekomst in de relatie, voornamelijk vanwege het leeftijdsverschil. Depp is 52 jaar en Heard 30. Ingewijden hebben tevens meerdere malen onthuld dat er bijwijlen hevige ruzie tussen de twee ontstond, maar dat boden ze altijd het hoofd.

De werkelijke reden achter hun splitsing is voor het ogenblik een geheim. Hun avontuur in Australië zal niet veel goeds hebben voortgebracht. Heard bezocht haar ex-man, die bezig was met de opnames van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Ze nam haar honden Pistol en Boo mee, maar vergat ze aan te geven bij de douane. Het indienen van vervalste papieren creëerde heel wat ophef. Om flinke straffen te ontlopen maakte ze samen met Depp de onderstaande, tenenkrommende video. Daarin bieden ze hun excuses aan.



NieuwsFilm

meest populair