Algemeen

John Boyega pakt hoofdrol in 'Pacific Rim 2'

En hij speelt de zoon van één van de helden uit deel 1.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Legendary Pictures heeft Star Wars: The Force Awakens en Attack the Block-held John Boyega weten te overtuigen om de hoofdrol te gaan spelen in het vervolg op Guillermo del Toro's sci-fi monsterfilm Pacific Rim uit 2013.

Boyega moet de zoon gaan spelen van Idris Elba’s personage Stacker Pentecost uit het eerste deel. Pentecost is de leidinggevende van de held Raleigh Becket, een rol van Charlie Hunnam.

"Ik ben er erg trots op om John welkom te heten in deze fantastische wereld. Het Pacific Rim-universum zal met hem als hoofdrolspeler versterkt worden waardoor het een multiculturele en meerlaagse wereld blijft. 'De wereld die de wereld redt' was onze gedachte en ik kan me geen betere man voorstellen voor deze taak," aldus Del Toro die dit keer aanwezig is als producent.

Boyega blijkt een gewild man. Naast zijn aandeel in Star Wars VIII (2017) en daarna ongetwijfeld IX (2019) zal hij ook te zien zijn in The Circle met Tom Hanks en Emma Watson en te horen zijn in de Netflix/BBC-animatieserie Watership Down.

Het vervolg Pacific Rim: Maelstrom - naar verluidt de werktitel - wordt geregisseerd door Steven S. DeKnight en van Hunnam, Ron Perlman en Max Martini werd enige tijd terug verondersteld dat ze terugkeren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Hell yes! misschien ben ik een van de weinigen hier... Maar Pacific Rim 1 was gewoonweg geweldig! ik heb hem al 3 keer gezien... Del Toro heeft goed werk geleverd! en zéér jammer dat hij de volgende niet gaat regisseren :( wat betreft Steven S. DeKnight... daar weet ik weinig van. Hij heeft wel een episode van Daredevil, geregisseerd... dus it remains to be seen i guese?? Niet iedereen heeft dezelfde visie als Del Toro, dus het zal spanned worden.

Boyaga heeft al eerder getoond een goede acteur te zijn, daar heb ik geen schrik voor.

Ik kijk alvast uit naar deze film! Smiley face

Hancock

Avatar

movieboy "Hell yes! misschien ben ik een van de weinigen hier... Maar Pacific Rim 1 was gewoonweg geweldig! ik heb hem al 3 keer gezien... Del Toro heeft goed werk geleverd! en zéér jammer dat hij de volgende niet gaat regisseren :( wat betreft Steven S. DeKnight... daar weet ik weinig van. Hij heeft wel een episode van Daredevil, geregisseerd... dus it remains to be seen i guese?? Niet iedereen heeft dezelfde visie als Del Toro, dus het zal spanned worden.

Boyaga heeft al eerder getoond een goede acteur te zijn, daar heb ik geen schrik voor.

Ik kijk alvast uit naar deze film! Smiley face"


+1

Muufley

Avatar

Goede casting, laat maar komen.

M0vieFreak

Avatar

Je bent niet de enige, ik vind hem ook erg goed. ;) Ik denk dat het een goede casting is kan zeker leuk worden als de zoon van Stacker Pentecost. Ik hoop wel dat Charlie Hunnam echt terug keert. Ook is bekend gemaakt dat ze eind dit jaar beginnen met filmen. Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair