Teaser trailer Walt Disney's 'Moana'!

Teaser trailer Walt Disney's 'Moana'!

UPDATE: Nu ook de 'Vaiana'-versie.

Hieronder zie je de teaser trailer van de 56e Walt Disney animated classic Moana, geregisseerd door Ron Clements en John Musker, de animatieregisseurs die vooral bekend zijn van een van de laatste handgetekende Disney-titels The Princess and the Frog uit 2009 en eerdere kaskrakers als The Little Mermaid en Aladdin. De voornaamste personages in het CG-animatieavontuur zijn het titelpersonage Moana (Auli’i Cravalho) en de halfgod Maui, ingesproken door Dwayne 'The Rock' Johnson.

In Moana zien we hoe de geboren navigator Moana koers zet naar een legendarisch eiland. Tijdens haar ongelooflijke reis krijgt ze hulp van haar held en halfgod Maui. Het wordt een actievolle reis dwars door de open oceaan waar ze enorme zeedieren, adembenemende onderwaterwerelden en oude folklore ontmoeten.



Moana zal het recente animatiesucces van Walt Disney moeten doortrekken. Afgelopen jaren waren er onder meer de klappers Tangled, Frozen en recent nog Zootopia. Vanaf 1 december draait Moana in de Nederlandse 3D-bioscoop, ook met een Nederlandstalige versie.

UPDATE: Nu ook de trailer voor de Nederlands gesproken versie die de titel Vaiana draagt. Dit vanwege een 'handelsmerk conflict'. In Italië heet de film weer anders: Oceania.



NieuwsFilm

meest populair