Mogelijke grote spoiler omtrent Katherine Waterstons personage in 'Alien: Covenant'

Mogelijke grote spoiler omtrent Katherine Waterstons personage in 'Alien: Covenant'

Lezen op eigen risico dus!

Na haar uitstekende acteerkunsten tentoongesteld te hebben in films zoals Inherent Vice, Steve Jobs en Queen of Earth, scoorde actrice Katherine Waterstons vorig jaar de hoofdrol in Ridley Scotts Prometheus-vervolg Alien: Covenantt, waarvan de opnames momenteel volop in gang zijn in de Australische stad Sydney.

The Playlist beweert nu meer informatie over Waterstons personage te hebben bemachtigd, waaronder een gigantische spoiler. Lees het onderstaande dan ook op eigen risico:

Bronnen die aan de productie werken vertellen osn dat Waterston de rol speelt van Ellen Ripley's moeder in Alien Covenant. Dat zou een behoorlijke twist opleveren en Ridley Scotts belofte vervullen dat de Prometheus-vervolgen uiteindelijk zullen leiden tot de eerste Alien-film. Daarnaast zou Waterston niet de echte hoofdrolspeler van de film zijn, maar maakt ze onderdeel uit van een uitgebreide ensemble-cast.

Waterston is later dit jaar te zien in Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them. Alien Covenant moet onze bioscopen bereiken in augustus 2017.



NieuwsFilm

meest populair