Vijf mooie clips 'Finding Dory'

Vijf mooie clips 'Finding Dory'

De opvolger van Pixars klassieker Finding Nemo komt eraan.

Aankomend weekend gaat in de States de nieuwste titel van Pixar in première en er wordt veel van de Finding Nemo-opvolger Finding Dory, opnieuw geregisseerd door Andrew Stanton (WALL·E, John Carter).

Volgens de analisten stevent de animatiefilm rond het vergeetachtige visje Dory (Ellen DeGeneres) af op een opening van $115 miljoen of meer. Mocht dit gebeuren dan wordt de Pixar recordopening van Toy Story 3 uit 2010 verbroken. Die film kwam uiteindelijk uit op een prachtige $1.063,1 miljoen wereldwijd.

In Finding Dory komt de doktersvis Dory erachter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. Ondanks haar vergeetachtigheid reist de blauwe vis terug naar het instituut om haar ouders te vinden. We ontmoeten zeedieren als de bekende Nemo (Alexander Gould), de octopus Hank (Ed O’Neill), de witte dolfijn Bailey (Ty Burrell) en de walvishaai Destiny (Kaitlin Olson). Vanaf 29 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.











NieuwsFilm

meest populair