Geen onzichtbare jet in 'Wonder Woman'

Geen onzichtbare jet in 'Wonder Woman'

Mocht je die klassieker uit de comics verwachten, moeten we je teleurstellen.

Actrice Gal Gadot is op dit moment volop bezig met de opnames van Justice League, maar voor die tijd zullen we haar versie van Diana Prince nog kunnen bewonderen in een solofilm. In de film Batman v Superman: Dawn of Justice maakte het personage haar opwachting en kregen we haar met lasso, zwaard en schild te zien. Dat zijn klassieke wapens van het karakter en dus hoopten fans dat in de solofilm nog een klassieker uit de comics te zien zal zijn: de onzichtbare jet.

Mocht je daarop hopen, moeten we je teleurstellen. Tegenover People vertelde DC Entertainment voorzitter Diane Nelson dat die er niet in voor gaat komen. ”Er is geen onzichtbare jet. Niet in deze film.” Maar wat we wel krijgen is een ”eigen toon en uiterlijk – het is prachtig. Er zit humor in en er zit echte emotie in Diana’s reis waarin ze de complexiteit van de mens ontdekt.”

Wonder Woman is geregisseerd door Patty Jenkins en laat zien hoe de titelheldin deelneemt in de Eerste Wereldoorlog. Vanaf 22 juni 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair