Nieuwe geruchten over DC-films

Meer superheldengeruchten!

Een dag zonder geruchten over superheldenfilms komt bijna nooit meer voor. Vandaag zijn er geruchten rond het DC-filmuniversum, waar Warner Bros. en DC Comics aan werken. Op Reddit en 4chan zijn nu nieuwe geruchten geplaatst rond de films. Uiteraard moeten we de kanttekening maken dat de verhalen goed tot het rijk der fabelen verwezen kunnen worden, maar wie weet zit er een kern van waarheid in.


Justice League


Eerst de geruchten over Justice League. Volgens de nieuwe geruchten zijn de schurken van de eerste film Ares en Ocean Master. Ares wordt in Wonder Woman behoorlijk verzwakt, maar het recente conflict met de Kryptonians en eerdere oorlogen maakt dat hij weer machtig is. Hij is de aanstichter van een oorlog tussen Atlantis en de Amazones, waardoor hij flink veel macht krijgt. Toch is hij niet de enige schurk: ook Darkseid zou in de film figureren en in het vervolg van Zack Snyder de echte slechterik blijken.

Daarnaast blijkt Bruce Wayne (Ben Affleck) vertrouwen te hebben gekregen in metamensen: hij gelooft dat ze voor het goede kunnen strijden. Batman dient het team als voornaamste strateeg. The Flash (Ezra Miller) is verder degene die alles gauw opruimt; Cyborg (Ray Fisher) is degene die aanvallen op de korte afstand uitvoert en Aquaman (Jason Momoa) is erg bruut in de strijd. Aan het einde van de film zou Green Lantern verschijnen.

Batman

Ook zijn er wat geruchten rond de solofilm van Ben Affleck. Joker (Jared Leto) en Black Mask zouden de voornaamste slechteriken worden. Ook zijn er rolletjes voor Dick Grayson en Barbare Gordon.

Films in ontwikkeling

Tot slot zouden de volgende films in ontwikkeling zijn: Suicide Squad 2, Man of Steel 2, Birds of Prey, Crime Syndicate en New Gods. Ook zou de Cyborg-film niet langer doorgaan.

NieuwsFilm

meest populair