Algemeen

Speelduur DC-film 'Suicide Squad' onthuld

Hoelang duurt dit derde hoofdstuk in het DC-filmuniversum?

door Jim Pedd om 10:25 in Algemeen
Onlangs rondde regisseur David Ayer de post-productie van Suicide Squad af. Direct daarna was er het gerucht dat de film zo’n honderd minuten zou duren, een gerucht dat door Ayer ontkracht werd. Collider stelt nu te weten hoe lang de film gaat duren.

”Volgens onze bronnen duurt de film inclusief aftiteling 130 minuten”, schrijft Collider. Daarmee is de film relatief kort als je hem vergelijkt met Batman v Superman: Dawn of Justice en Man of Steel. Die duurden allebei zo rond de 150 minuten.

Dat Suicide Squad twee uur en tien minuten duurt is knap: er zijn zoveel hoofdpersonen die allemaal aandacht verdienen, dat je zou verwachten dat de film langer gaat duren. In de film worden de grootste schurken van de wereld, waaronder Joker (Jared Leto), zijn sidekick Harley Quinn (Margot Robbie) en Killercroc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) gerekruteerd om het tegen een bovennatuurlijke dreiging op te nemen.

Suicide Squad draait vanaf 4 augustus in de bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Is twee uur en tien minuten het nieuwe (relatief) kort :?

Havoc

Avatar

Dat Batman vs. Superman langer duurde dan deze hoeft niet te betekenen dat dit slecht nieuws is. Ik vond BvS namelijk veel te lang..

Jim

Avatar

Ed Crane "Is twee uur en tien minuten het nieuwe (relatief) kort :?"

Relatief = vergeleken met de vorige twee DC-films.

Fredius

Avatar

BvS was VEEEEL te lang. Liever korter en sneller dan langdradig.

Chrischzz

Avatar

"Dat Suicide Squad twee uur en tien minuten duurt is knap: er zijn zoveel hoofdpersonen die allemaal aandacht verdienen"

Nou.. van mij hoeven ze echt niet allemaal een stevige uitleg te krijgen hoor..
Zal me niets verbasen als alleen Harley, Joker en Deadshot uitgebreid de tijd krijgen.. Maar verders gewoon een kort en bondige introductie..

Bij de X-men krijgt ook niet iedereen een grote introductie.

Ed Crane

Avatar

Jim "Relatief = vergeleken met de vorige twee DC-films."


Ik begrijp uiteraard dat je dat bedoelt Smiley face en was de speelduur de eerder geopperde 100 minuten dán was 'ie inderdaad relatief kort geweest. Maar als Suicide Squad 130 minuten is dan is het verschil met Man Of Steel in werkelijkheid slechts 13 minuten... Nemen we inderdaad het gemiddelde van "de vorige twee DC-films" dan heeft Suicide Squad gewoon een lengte van 9/10e daarvan, dat is dus juist géén relatief groot verschil te noemen (het ligt zelfs ruim binnen de te verwachten normale standaardafwijking van het genoemde DC-gemiddelde).

Baron Von Marlon

Avatar

Het is de duur van de bioscoop versie.
Dvd/bluray kan langer zijn.

Moviemagic

Avatar

Ach wat maakt het uit hoe lang het duurt. Zolang de kwaliteit er maar is.

M0vieFreak

Avatar

Dit is een mooie tijd, ik kijk er erg naar uit! :Y

NieuwsFilm