Drie kandidaten vrouwelijke hoofdrol 'The Flash'

Drie kandidaten vrouwelijke hoofdrol 'The Flash'

Rick Famuyiwa (Dope) zal de DC-superheldenfilm regisseren voor Warner Bros.

Vandaag is bekend geworden dat er nog drie kandidaten over zouden zijn om de hoofdrol te spelen in The Flash. Volgens Variety maakt Kiersey Clemons, die eerder een rol spelen in de film Dope van The Flash-regisseur Rick Famuyiwa, de meeste kans op de rol. Volgens The Hollywood Reporter zouden Lucy Boynton (Sing Street) en Rita Ora (Fifty Shades of Grey) echter ook nog steeds in de running zijn.

Ezra Miller (We Need to Talk About Kevin) zal in The Flash de rol spelen van Barry Allen, alias The Flash, na eerder als het personage kort zijn opwachting te hebben gemaakt in Batman v Superman: Dawn of Justice. Millers versie van The Flash zal ook te zien zijn in Zack Snyders Justice League, waarvan de opnames momenteel volop in gang zijn.

Hoewel er nog niet is onthuld welk personage de vrouwelijke hoofdrol precies zal betreffen, zou het volgen The Hollywood Reporter wel eens een nieuwe versie van Iris West kunnen zijn. Dit personage zou naar verluidt ook haar opwachting maken in Justice League.

De opnames van The Flash moeten dit jaar nog van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair