Tweede Trailer 'Skiptrace': Johnny Knoxville irriteert Jackie Chan mateloos

Tweede Trailer 'Skiptrace': Johnny Knoxville irriteert Jackie Chan mateloos

Een actiekomedie van de regisseur achter 'Die Hard 2: Die Harder.'

Binnenkort zal er op het witte doek een opmerkelijke samenwerking plaatsvinden tussen Jackie Chan, Johnny Knoxville en regisseur Renny Harlin: Skiptrace. De eerste trailer is al een poosje uit, maar niet iedereen reageerde er even positief op. Zie daarom hieronder de officiële trailer, met enkele nieuwe beelden.

De komische actiefilm ziet in Jackie Chan de taaie Hong Kongse rechercheur Benny Chan. Al langer dan een decennium tracht hij de beruchte drugsbaron Victor Wong in te rekenen, omdat deze verantwoordelijk is voor de dood van Chan's partner. De agent komt erachter dat een Amerikaanse gokker met een grote mond (Knoxville) het bewijs in zijn bezit heeft om Wong uit te schakelen. Terwijl het duo tegenstrijdig door de sneeuwachtige bergen van Mongolië en de winderige duinen van de Gobiwoestijn navigeert, worden ze achterna gezeten door de Aziatische en de Russische onderwereld.



Bingbing Fan (X-Men: Days of Future Past, Meg) heeft ook een bijrol in de film die geschreven is door de heren Jay Longino en BenDavid Grabinski. Skiptrace is een product van het redelijk nieuwe Saban Films. Zij zijn momenteel ook bezig met de nieuwe Power Rangers. Mensen die deze titel wel zien zitten kunnen het avontuur in de bioscoop beleven vanaf 11 augustus. Medio december verschijnt de dvd in de winkel.



NieuwsFilm

meest populair