Algemeen

Idris Elba over mogelijke rol als James Bond

De 43-jarige Brit heeft een eigen kijk op de wens van de fan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:26 in Algemeen
Al geruime tijd wordt Idris Elba in verband gebracht met de rol van James Bond. Hij wordt door vele fans gezien als de ideale kandidaat om Daniel Craig op te volgen. Tegenover Good Morning America sprak Elba over de situatie.

"Het is het wildste gerucht ter wereld," aldus Elba over de vele berichten die over zijn mogelijke kandidatuur verschijnen. "Als het echt zou gebeuren, dan is het de wil van de mensen. Ik heb er niet over gesproken, maar overal waar ik kom hoor ik dat de mensen het willen."

Maar wat denkt de acteur uit onder meer Pacific Rim en de tv-serie Luther over de mogelijkheid? "Als ik eerlijk ben, denk ik dat ik er te oud voor ben. Rondrennen, achtervolgingen in snelle wagens, allerlei vrouwen en martini’s; wie zou dat willen doen? Het klinkt verschrikkelijk," aldus de grappende Elba.

Op dit moment lijkt het erop dat Tom Hiddleston de beste papieren heeft. Hij zou in Bond 25 mogelijk geregisseerd worden door Susanne Bier (Serena). Vooralsnog is er nog geen verschijningsdatum bekend voor de opvolger van de kaskraker Spectre uit 2015.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Al vind ik Idris Elba een coole gozer, en lijkt hij me wel echt een bad-ass Bond, het klopt wel wat hij zelf zegt; hij scheelt nog niet eens vijf jaar met Daniel Craig, ik ga dan liever toch voor een iets jongere, nieuwe Bond.

KeesjeNL

Avatar

Die Idris is nog vager dan Jaden Smith. Matige acteur, niets meer niets minder.

nieuwslaatste nieuws

meest populair