Will Ferrell en Adam McKay produceren nog titelloze FBI-komedie

Will Ferrell en Adam McKay produceren nog titelloze FBI-komedie

'Mike and Dave Need Wedding Dates'-regisseur Jake Szymanski heeft de touwtjes in handen.

Schrijfster, en regisseuse van korte films, Lauryn Kahn heeft het klaargespeeld om een idee voor een film aan Paramount Pictures te verkopen dat nog geschreven moet worden. Het is een komedie en bevat nog geen officiële titel. The Hollywood Reporter weet wel te melden dat acteur Will Ferrell en regisseur Adam McKay interesse in het project hebben getoond en met genoegen zullen optreden als producenten.

Het verhaal gaat over een tweetal agenten van de FBI, één man en één vrouw, die in Los Angeles undercover gaan als een getrouwd stel. Ze hebben een zware taak voor de boeg: de agenten moeten een plek in het realiteitsprogramma de Real Housewives of Beverly Hills zien te bemachtigen om illegale praktijken te ontmaskeren betreffende goedkope arbeidskrachten.

De humoristische film heeft ook al een regisseur aangenomen: Jake Szymanski. Zijn Mike and Dave Need Wedding Dates komt aanstaande donderdag uit in Nederland. Samen met Kahn gaat hij het scenario schrijven. McKay produceert met zijn Gary Sanchez Productions, waarmee hij eerder titels als Get Hard en Daddy's Home volbracht.



NieuwsFilm

meest populair