Casey Affleck tekent voor hoofdrol in boekverfilming 'My Abandonment'

Casey Affleck tekent voor hoofdrol in boekverfilming 'My Abandonment'

Het bestaan van hem en zijn dochter, die in een natuurreservaat leven, wordt op de proef gesteld.

Volgens The Tracking Board vult Casey Affleck de eerste plek in de cast van My Abandonment. De titel is een boekverfilming, in handen van Winter's Bone-regisseuse Debra Granik. De gelijknamige roman is zeven jaar oud en geschreven door Peter Rock. Het verhaal is geïnspireerd op waargebeurde feiten.

We volgen de 13-jarige Caroline die samen met haar vader in Forest Park woont, een enorm natuurgebied in Portland, Oregon. Ze hebben in een uitgebreide grot hun onderdak gevonden, wassen zich in een nabijgelegen beek, bewaren hun voedsel langs het water, maken gebruik van een septisch systeem om afvalwater te zuiveren, onderhouden een tuin en bezitten zelfs een bibliotheek - of iets dat erop moet lijken. Één keer per week trekken ze naar de stad om boodschappen te kopen en contact te zoeken met de beschaafde wereld. Hier komt verandering in wanneer ze een kleine fout begaan en een jogger hun huis in het natuurreservaat vindt.

Het is onbekend of Affleck de vader speelt, maar vermoedelijk wel. Debra Granik werkt op het moment aan de adaptatie, samen met producente Anne Rosellini. ReVision Films produceert het drama. Affleck was eerder dit jaar te zien in The Final Hours en Triple 9.



NieuwsFilm

meest populair