Celebrity

'Suicide Squad'-regisseur heeft spijt van "Fuck Marvel!"

David Ayer was behoorlijk opgewonden tijdens de première.

door FilmTotaal om 09:20 in Celebrity
2016 Is geen slecht filmjaar voor fans van DC Comics. Drie jaar geleden bracht Zack Snyder Man of Steel uit, de eerste titel in het DCEU (DC Extended Universe). Dit jaar kwamen eindelijk de twee volgende hoofdstukken uit: Batman Vs. Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. Laatstgenoemde is afgelopen maandag in première gegaan en heeft regisseur David Ayer achteraf doen blozen.

Tijdens het evenement, toen men in de zaal was, liep de 48-jarige Amerikaan op het podium om wat mooie woorden te uiten. Voor de fanaten van Marvel misschien niet zo, want de beste man riep op een gegeven moment: "Fuck Marvel!"

Het blijkt niet zijn bedoeling te zijn geweest om mensen op de tenen te trappen. De volgende dag bood hij namelijk zijn excuses aan op Twitter en onthulde hoe het kwam. "Sorry dat ik me liet meeslepen in het moment en 'Fuck Marvel' riep. Iemand anders zei het. Ik herhaalde het. Niet cool. Respect voor mijn mede filmmakers." Bekijk hieronder de uitspraak in videovorm.
Vorig jaar onthulde Ayer ook enkele woorden over de concurrentie tussen de twee uitgevers van stripboeken, maar was toen iets minder opvliegend. Tijdens de Comic-Con vertelde hij: "De strijd tussen goed en kwaad begint oud te worden. Het is nu tijd voor slecht tegen kwaad. Tijd voor een film over slechteriken. En wie heeft de beste slechteriken? DC Comics. Beste slechteriken ooit. Ik wil nu geen vete ontketenen met Marvel, maar hé, iemand moet de waarheid spreken."

Suicide Squad draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair