Miles Teller staat open voor meer 'Fantastic Four'

Miles Teller staat open voor meer 'Fantastic Four'

Hij heeft geleerd van de kritiek.

Acteur Miles Teller kennen we van fantastische films als Whiplash, maar ook van kleine ‘vergissingen’, zoals Fantastic Four en wellicht ook de Divergent-franchise. In een interview met Joblo vertelde hij over hoe het is om in een film die zo slecht ontvangen is te spelen, en ging hij in op de kansen op een vervolg.

“Natuurlijk leer je er gaandeweg van. Ik heb ervan genoten dat ik in elk genre heb kunnen werken ondertussen,” aldus Teller. ”Er zijn veel verschillende factoren die van belang zijn. Ik denk dat het script ongelofelijk belangrijk is, en de regisseur. Die is de meest machtigste persoon als het aankomt op het eindproduct.”

Hij ziet het verder wel zitten om terug te keren voor een vervolg. ”Natuurlijk. Ik hou van de cast en de personages. Ik vond dat ze een interessante dynamiek hadden. Ik hou ervan hoe ze echt op elkaar moeten steunen. Dit Avengers-ding, ze hebben op een manier hun eigen Fantastic Four gevormd, Marvels eerste familie. Hun krachten staan niet op zichzelf, je hebt Thor nodig om dit te doen en de Hulk voor iets anders. Dus ja, ik zou er graag nog een maken.”

Fantastic Four werd door Josh Trank geregisseerd en kende veel problemen tijdens de productie, die zich vervolgens uitten in het eindproduct. Zo zou Trank zich op de set onverantwoordelijk hebben gedragen en regelmatig er de brui aan hebben willen geven. Uiteindelijk was 20th Century Fox zo ontevreden met het eindproduct, dat de complete finale opnieuw werd opgenomen.

De film scoorde uiteindelijk op RottenTomatoes gemiddeld een 3,3 en op de IMDb een 4,3. Aan de box office was ’t ook een ramp: de film kostte dik 120 miljoen dollar om te maken (dan tellen we het marketingbudget nog niet mee, evenmin de kosten van de heropnames) en bracht 168 miljoen dollar op.

Desondanks staan meerdere castleden open voor een vervolg, en zelfs producent Simon Kinberg schijnt eraan te werken. Zien jullie een tweede film zitten?



NieuwsFilm

meest populair