'Outcast'-acteur David Denman in 'Logan Lucky' van Steven Soderbergh

'Outcast'-acteur David Denman in 'Logan Lucky' van Steven Soderbergh

Misdaadfilm met o.a. hoofdrollen voor Channing Tatum, Daniel Craig en Hilary Swank.

Na Side Effects, die in 2013 uitkwam, hield regisseur Steven Soderbergh het voor gezien met films. Hij zou te weinig ruimte krijgen om zijn creativiteit te uiten en maakte de overstap naar televisieseries. Twee seizoenen hield hij The Knick in leven. Begin dit jaar kreeg acteur Channing Tatum zijn vriend en collega echter zo ver om diens 'pensionering' de rug toe te keren. Sindsdien is Soderbergh druk bezig met het maken van Logan Lucky.

De misdaadfilm bevat een opvallende cast, met namen zoals Daniel Craig, Hilary Swank, Seth MacFarlane, Katherine Waterston, Katherine Heigl, Adam Driver, Riley Keough en Tatum zelve. Nu bericht Variety dat David Denman eveneens in de film opdraaft. De acteur verscheen o.a. in 13 Hours, Men, Women & Children en tv-serie Outcast.

Een uitgebreide synopsis is er nog niet. Wel weten we dat Tatum en Craig broers spelen die een aanzienlijke overval willen plegen tijdens een NASCAR-race in North Carolina. Oftewel Days of Thunder meets Ocean's Eleven. Denman speelt in ieder geval een man die getrouwd is met de ex van Tatum's karakter. Hij is de eigenaar van een autohandel.

De opnames zijn in juli begonnen. Trans-Radical Pictures zit achter de onderneming. De nieuwste Soderbergh verschijnt ergens in 2017. David Denman zal dat jaar ook te zien zijn in Power Rangers.



NieuwsFilm

meest populair