Nieuwe reeks 'Psychoanalyse & Film' bekend

Nieuwe reeks 'Psychoanalyse & Film' bekend

Komend seizoen staat het thema 'generaties' centraal.

Er is weer een nieuwe reeks Psychoanalyse & Film bekend gemaakt, die onder meer vertoond zullen worden in het Amsterdamse Ketelhuis.Het programma bestaat uit 6 filmvertoningen, dat op 21 oktober weer van start zal gaan met de film Charlotte.Thema van de komende reeks is generaties.

Bij elke film is er een inleiding door een deskundige op het gebied van de psychoanalyse en na afloop is er de mogelijkheid om samen in discussie te gaan. Bij de film Charlotte zullen bijvoorbeeld sociologe/psychoanalytica Regina van Gelderen en regisseur Frans Weisz als deskundigen aanwezig zijn.

De andere films op het programma zijn op 18 november Hadewijch, op 20 januari Intouchables, op 17 februari The Broken Circle Breakdown, op 16 maart Brokeback Mountain en op 20 april Dancing Arabs.

Psychoanalyse & Film is een samenwerking tussen onder meer Het Ketelhuis, Louis Hartlooper Complex en LUX Nijmegen. Op welke data de films van het programma in de andere samenwerkende bioscopen te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Kijk voor meer informatie over het programma op de website van het Ketelhuis.



NieuwsFilm

meest populair