Alicia Silverstone tekent voor nieuwste film van 'The Lobster'-regisseur

Alicia Silverstone tekent voor nieuwste film van 'The Lobster'-regisseur

Ook Colin Farrell en Nicole Kidman in het psychologischs drama 'The Killing of a Sacred Deer.'

Wie dystopische films waardeert kan sinds oktober vorig jaar van de vreemde, maar grappige The Lobster smullen. De titel, gemaakt door Yorgos Lanthimos met hoofdrollen voor Colin Farrell en Rachel Weisz, draait om vrijgezellen die in korte tijd een romantische partner moeten vinden. Anders worden ze in een dier veranderd. Het heeft een opvallende film voortgebracht, iets dat Lanthimos en Farrell opnieuw trachten te doen met The Killing of a Sacred Deer.

De camera's zijn een tijdje geleden al aangezet in de VS - Cincinnati om precies te zijn. Farrell krijgt gezelschap van collega's Nicole Kidman, Raffey Cassidy (Tomorrowland), Bill Camp (tv-serie The Night Of), Barry Keoghan en Sunny Suljic. Alicia Silverstone is volgens Deadline de laatste aanwinst.

Farrell is Steven, een charismatische chirurg die een tiener (Keoghan) onder zijn vleugels neemt, in de hoop zijn gebroken familie te redden. Maar het gedrag van de jongeman verandert in iets naargeestigs, waardoor Steven met een dilemma komt te zitten. Terwijl zijn leven verder ineenstort wordt Steven gedwongen een belangrijke beslissing nemen. Een onmogelijke opoffering.

Kidman speelt Steven's vrouw en Silverstone de moeder van de tiener. Lanthimos pende samen met Efthymis Filippou het scenario, dat gebaseerd is op het werk van de Griekse tragediedichter Euripides. Ook treedt de regisseur op als producent, samen met A24 (Free Fire) en Element Pictures (Room). Film4 en New Sparte Films nemen de financiën voor hun rekening. Het is niet bekend wanneer het psychologische drama uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair