Eerste verhaaldetails 'X-Men' spin-off 'New Mutants'

Eerste verhaaldetails 'X-Men' spin-off 'New Mutants'

Komen er buitenaardse wezens naar het X-Men universum?

Fox probeert nu de tweede X-Men trilogie met Apocalypse afgerond is, zijn filmuniversum uit te breiden. Zo werkt het aan films als X-Force en New Mutants. Van die laatste film moet volgend jaar de productie beginnen en dus is men nu bezig met het verzamelen van een team om de film ook gemaakt te krijgen.

The Hollywood Reporter meldt dat men nu twee scenaristen aangetrokken heeft: Scott Neustadter en Michael H. Weber, die eerder samen met regisseur Josh Boone The Fault in Our Stars maakte. Opvallend in het bericht van THR is dat men ook een synopsis heeft en noemt welke mutanten in de film voorkomen:

"De film draait om de avonturen van een diverse groep tieners, die bestaat uit onder meer de Indiaan Danielle Moonstar, het Schotse meisje Wolfsbane, de Braziliaanse charmeur Sunspot, Cannonball uit Kentucky en de Russische tiener Magik. Ook zal een buitenaards wezen met de naam Warlock in de film voorkomen." Het meest intrigerend is natuurlijk dat er en buitenaards wezen naar de franchise komt. Warlock is in de comics de zoon van de koning van een organisch/mechanisch ras.

New Mutants wordt geproduceerd door Simon Kinberg.



NieuwsFilm

meest populair