Algemeen

Gerucht: Daniel Craig krijgt $150 miljoen geboden voor James Bond

Sony Pictures lijkt ver te willen gaan.

door Bram de Groot om 19:06 in Algemeen
De website RadarOnline.com zegt uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Sony Pictures maar liefst $150 miljoen heeft geboden aan Daniel Craig. Voor dat bedrag zou hij nog twee keer de rol van James Bond moeten gaan spelen.

Dit bericht volgt op de aanhoudende stroom geruchten dat de Britse acteur wordt vervangen door een andere acteur. Craig liet na Spectre (2015) weten dat hij liever zijn pols doorsnijdt dan dat hij nog een keer de rol van 007 moet vervullen. Voor Spectre was de Craig al te zien in de Bond-films Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012).

Een paar dagen terug verscheen nog een vermeende shortlist in een tabloid. Uit een POLL bleek dat de FilmTotaal-bezoekers de namen Michael Fassbender, Idris Elba en Tom Hardy wel zien zitten. De laatste tijd worden met name Tom Hiddleston en Jamie Bell aan de rol gelinkt. Ook wordt er gezocht naar een nieuwe regisseur, aangezien van Sam Mendes (Skyfall, Spectre) al duidelijk is dat hij niet terugkeert voor een derde Bond-regieklus.

Volgens RadarOnline zou binnenkort bekend worden dat Sony de distributierechten gaat verlengen en dat ze snel twee films willen gaan maken. Deze zouden nagenoeg back-to-back worden opgenomen. Een derde film zou de start moeten vormen van een nieuw tijdperk. Een verschijningsdatum voor Bond 25 is nog niet bekend.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MrNobody

Avatar

Ik heb ook liever dat Craig terugkeert voor Bond.Craig als Bond rocks!

Master Of Films

Avatar

Wow, zou Craig voor 150 miljoen nog uit zijn bed komen. Hij is laatste tijd niet zo erg actief in de filmwereld, terwijl hij dat wel was voor Skyfall.

benjamin

Avatar

Als Craig het niet echt wil doen, zoek je toch best iemand anders. Of denken ze daar dat een ongemotiveerde hoofdrolspeler de kwaliteit ten goede zal komen?

Muufley

Avatar

Haha, Sony is bang als ze echt zo veel ervoor over hebben.

Frietgezicht

Avatar

Als ze dat bieden moet die puur om te zieken 155 miljoen eisen want dat geven ze dan ook wel.

Angelina Jolie ligt al te soppen maar lekker andere Bond casten en Craig weer een Stormtrooper laten spelen want dat was zijn beste rol tot op heden.

Jacobatje

Avatar

Astjeblieft Mr Craig neem dit bod aan.
Maak nog 2 of 1 film en stop dan.
Spectre liep spannend af en vroeg naar meer delen.
Maak er nogmaals 1 of 2 en stop dan. Dat blijft mijn mening.

Frietgezicht

Avatar

^ Met die laatste zin wil je even aangeven dat je mening sinds de 2e zin niet veranderd is toch? Ik wel benieuwd hoe je er nu over denkt.


En zie je niks in Idris Elba als Bond in een Brownfinger-film? Fantastische acteur die het voor 15 miljoen en een fles jenever al doet.

horizon

Avatar

Beetje overdreven. Vraag een acteur die nog enthousiast is voor zo'n rol.

Jacobatje

Avatar

Frietgezicht : Ja sorry voor mijn dubbele mening :P

Mav Damian

Avatar

Wow 150 miljoen voor een acteur. Ze kunnen beter met dat geld een film maken i.p.v dat allemaal weg te doen voor één acteur. Zoals benjamin zegt zoek gewoon een andere acteur.

Mav Damian

Avatar

Wow 150 miljoen voor een acteur. Ze kunnen beter met dat geld een film maken i.p.v dat allemaal weg te doen voor één acteur. Zoals benjamin zegt zoek gewoon een andere acteur.

Keepanders43

Avatar

Misschien dat Craig voor 150 miljoen iets meer geïnspireerd Bond kan spelen dan in Spectre. Liever toch een nieuwe Bond

Steve-O

Avatar

Als dit waar is hebben ze blijkbaar niet zoveel vertrouwen in de andere acteurs die ze getest hebben lol

Al denk ik nog steeds dat Dan Stevens de beste keus is. Hopelijk kunnen ze Nolan strikken, die heeft na volgende zomer tijd :D

jaime91

Avatar

Wat een onzin. Alsof Craig de enige acteur is die Bond tot een succes kan maken. Bond is een franchise die erom bekend staat om de zoveel jaar van hoofdrolspeler te wisselen. Waarom zouden ze er nu ineens het budget voor een grote hollywoodfilm tegenaan gooien voor 1 acteur? Begrijp me niet verkeerd, Craig is mijn favoriete Bond maar zo'n bedrag hoort geen enkele acteur te verdienen.

NieuwsFilm

meest populair