Gerucht: Daniel Craig krijgt $150 miljoen geboden voor James Bond

Gerucht: Daniel Craig krijgt $150 miljoen geboden voor James Bond

Sony Pictures lijkt ver te willen gaan.

De website RadarOnline.com zegt uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat Sony Pictures maar liefst $150 miljoen heeft geboden aan Daniel Craig. Voor dat bedrag zou hij nog twee keer de rol van James Bond moeten gaan spelen.

Dit bericht volgt op de aanhoudende stroom geruchten dat de Britse acteur wordt vervangen door een andere acteur. Craig liet na Spectre (2015) weten dat hij liever zijn pols doorsnijdt dan dat hij nog een keer de rol van 007 moet vervullen. Voor Spectre was de Craig al te zien in de Bond-films Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012).

Een paar dagen terug verscheen nog een vermeende shortlist in een tabloid. Uit een POLL bleek dat de FilmTotaal-bezoekers de namen Michael Fassbender, Idris Elba en Tom Hardy wel zien zitten. De laatste tijd worden met name Tom Hiddleston en Jamie Bell aan de rol gelinkt. Ook wordt er gezocht naar een nieuwe regisseur, aangezien van Sam Mendes (Skyfall, Spectre) al duidelijk is dat hij niet terugkeert voor een derde Bond-regieklus.

Volgens RadarOnline zou binnenkort bekend worden dat Sony de distributierechten gaat verlengen en dat ze snel twee films willen gaan maken. Deze zouden nagenoeg back-to-back worden opgenomen. Een derde film zou de start moeten vormen van een nieuw tijdperk. Een verschijningsdatum voor Bond 25 is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair