Chris Pratt: 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' wordt grootste spektakelfilm ooit

Chris Pratt: 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' wordt grootste spektakelfilm ooit

Waarom ook niet?

Elke film die Marvel maakt is natuurlijk een groot spektakelstuk. Sterker nog, nu Avengers: Infinity War eraan komt, kunnen we er vanuit gaan dat we met die film het grootste spektakelstuk tot nu toe krijgen in het filmuniversum. Maar als we acteur Chris Pratt mogen geloven, komt het grootste spektakelstuk eerder uit. Hij omschrijft Guardians of the Galaxy Vol. 2 als een gigantisch spektakel.

"Het wordt geweldig. Ik ben er nu al heel trots op. We hebben er heel hard aan gewerkt en het is geweldig om er deel van uit te maken. Het heeft een fantastisch script. Ik denk dat het - en ik overdrijf nu niet - ik denk dat het de grootste spektakelfilm ooit gaat worden. Het is buitengewoon."

Uiteraard is het vooral marketingpraat van Pratt, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat het een behoorlijk grootschalige film wordt. Het duurt echter nog even voordat we iets van de film gaan zien, om zelf te kunnen oordelen. Ondanks dat er beelden vertoond werden tijdens de San Diego Comic-Con, gaan die waarschijnlijk niet voor de kerst vrijgegeven worden.

De door James Gunn geregisseerde film laat zien hoe de 'oorspronkelijke' Guardians: Star-Lord (Pratt), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana), baby Groot (Vin Diesel) en Rocket (Bradley Cooper) hulp krijgen van Mantis (Pom Klementieff). Dat terwijl ze het mysterie van Star-Lords vader uit proberen te zoeken.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat op 27 april 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair