Evangeline Lilly en Adam Scott in horrorkomedie 'Little Evil' van Netflix

Evangeline Lilly en Adam Scott in horrorkomedie 'Little Evil' van Netflix

Uit de geest van 'Tucker and Dale Vs. Evil'-regisseur Eli Craig.

Eli Craig, de man achter de goed ontvangen komische horror Tucker and Dale vs. Evil, heeft eindelijk geldschieters gevonden voor zijn volgende project. Sinds 2013 probeert hij leven in Little Evil te blazen, maar destijds zag Universal Pictures niets in de horrorkomedie. Streamingdienst Netflix is nu Craig's redder in nood, want zij hebben aangekondigd op te treden als financier en producent.

Ook is bekend waar de film om draait en wie de hoofdrollen vervullen: Adam Scott (Krampus) en Evangeline Lilly (Ant-Man). Eerstgenoemde speelt Gary, die dolgelukkig is omdat hij gaat trouwen met de vrouw van zijn dromen: Samantha. Later krijgt hij echter het vermoeden dat haar 6-jarig zoontje de ultieme manifestatie van het kwaad is.

Owen Atlas mag in de huid van de Antichrist kruipen. Clancy Brown, Donald Faison, Chris D'Elia en Tyler Labine hebben ook een plekje in de cast verworven. Eli Craig filmt volgende week in Cleveland naar een scenario dat hijzelf samengesteld heeft. Netflix brengt Little Evil volgend jaar uit via hun eigen platform.

NieuwsFilm

meest populair