Gerucht: plot 'Avengers: Infinity War' onthuld

Gerucht: plot 'Avengers: Infinity War' onthuld

De Infinity Gauntlet-comics zouden als basis voor het verhaal dienen.

De derde fase van het Marvel Filmuniversum is net begonnen met Captain America: Civil War, maar er wordt al hard naar een epische conclusie gewerkt. Avengers: Infinity War, dat eind dit jaar begint met de productie, moet een epische afsluiter worden van een verhaal dat met Iron Man in 2008 gelanceerd is. Toch is er nog maar weinig bekend over het verhaal, waar Latino Review juist op inspringt.

De site stelt op basis van anonieme bronnen het plot van de film te kennen. Natuurlijk moet het nieuws met een flinke korrel zout genomen worden, gezien de reputatie van Latino Review, dat met enige regelmaat goed zit met geruchten, maar net zo vaak fout.

Volgens de site volgt Infinity War de Infinity Gauntlet verhaallijn. Daarin is te zien hoe Thanos (Josh Brolin) de Infinity Stones probeert te verzamelen, om ze te gebruiken om indruk te maken op de Dood. Hij is namelijk verliefd op haar en denkt alleen door het doden van ontelbare levende wezens haar voor zich te kunnen winnen.

Een ander gerucht dat Latino Review meldt, is dat de rol van de Dood mogelijk vervangen wordt door Hela, het personage van Cate Blanchett in Thor: Ragnarok. Dat is een interessante theorie: want haar personage zou behoorlijk dodelijk zijn in die film, dus wie weet. Het past wellicht ook bij iemand van haar statuur, om niet gewoon eenmalig een slechterik te spelen.

Natuurlijk moet voorgaande in de categorie 'gerucht' geplaatst worden, en kunnen we de komende tijd nog veel van dit soort verhalen verwachten. De film van regieduo Joeen Anthony Russo gaat in mei 2018 in première.



NieuwsFilm

meest populair