Mel Gibson misschien in actie/avontuur 'Every Other Weekend'

Mel Gibson misschien in actie/avontuur 'Every Other Weekend'

Over een 'CIA spion' die tegen zijn zoon liegt en in de problemen raakt.

Regisseur Mel Gibson houdt het niet enkel bij films maken. De beste man verscheen dit jaar nog in de misdaadfilm Blood Father en momenteel werkt hij met Sean Penn aan het historische drama The Professor and the Madman, waarin ook Natalie Dormer verschijnt. Nu meldt The Hollywood Reporter dat Gibson in gesprek is voor een actie/avontuur genaamd Every Other Weekend.

De Franse regisseur Benjamin Rocher (The Horde) zal de regie op zich nemen. Het verhaal volgt een vader, werkende op de ICT-afdeling van de CIA, die zijn zoon weet te overtuigen dat hij een spion is. Tijdens een familiereisje naar Parijs belandt het tweetal in een levensbedreigende situatie, waardoor het ophouden van de schijn een onmogelijke taak lijkt.

Hoewel Gibson in gesprek is voor een rol in de film, gaat het niet om één van de twee bovenste. Hij moet de grootvader van de zoon spelen, die wel daadwerkelijk een spion is. Brandon en Curtis Birtell zijn verantwoordelijk voor het schrijfwerk. Betrokkene producenten werkten voorheen aan titels als The Tall Man, Race en The Conjuring.

Gibson's nieuwste regieklus, de oorlogsfilm Hacksaw Ridge, draait vanaf 3 november in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair