Mogelijk plotdetails 'Thor: Ragnarok' gelekt

Mogelijk plotdetails 'Thor: Ragnarok' gelekt

Wat is de connectie tussen Planet Hulk en deze film?

De titel Thor: Ragnarok doet veel fans vermoeden dat het derde 'solo' avontuur van Thor (Chris Hemsworth) zal draaien om de vernietiging van diens thuiswereld, Asgard. De aanwezigheid van de Hulk (Mark Ruffalo) maakt dat echter iets complexer en dus is het de vraag of de film niet meer om Planet Hulk gaat draaien. Schmoes Know stelt nu plotdetails in handen te hebben.

Als de film van start gaat, verovert Hela (Cate Blanchett) Asgard, vanwaar ze Thor verbant naar de planeet Ragnarok. Daarin spelen de andere drie nieuwe personages een belangrijke rol, Grandmaster (Jeff Goldblum), Valkyrie (Tessa Thompson) en Skurge (Karl Urban). Schmoes Know schrijft het volgende:

"Terwijl ze op Ragnarok zijn, moeten Thor en Hulk zich een weg uit de arena's vechten, die gerund worden door The Grandmaster en een erg harde wachter genaamd Skurge heeft. Hij speelt een belangrijke rol in het plot. In de arena's ontmoet Thor verder de mooie Valkyrie, een medestrijdster. De twee verdienen elkaars respect en bedenken een manier om van de planeet te ontsnappen. Op de een of andere manier wordt Skurge goed en helpt hij ze, maar op welke manier is niet bekend."

Overigens helpt regisseur Taika Waititi een geinig gerucht de wereld in. Korg, het gigantische rotsmonster dat mogelijk in Thor: The Dark World te zien was, zou ook in dit vervolg spelen. Hieronder de teaser; Ragnarok zelf gaat op 2 november 2017 in première.

Watch this space... #Ragnarok

Een foto die is geplaatst door Taika Waititi (@taikawaititi) op



NieuwsFilm

meest populair