'Suicide Squad' krijgt extended cut

'Suicide Squad' krijgt extended cut

Bekijk meteen een preview voor de verlengde versie!

Warner Bros. heeft het officieel gemaakt: DC-film Suicide Squad van regisseur David Ayer krijgt net als Batman v Superman: Dawn of Justice een extended cut. Deze versie is dertien minuten langer en wordt half november uitgebracht op digitale kanalen en in december op Blu-ray en Dvd. Bekijk onderaan dit bericht meteen de eerste trailer voor de nieuwe versie.

De Suicide Squad Extended Cut heeft bovenal meer actie en beelden van het Squad zelf. Deze duurt zoals gezegd dertien minuten langer dan de bioscoopversie en neemt daarmee 136 minuten in beslag. Het is de vraag wat voor beelden er extra te zien zullen zijn, maar daar kunnen we al over speculeren.

De afgelopen tijd was het namelijk vooral acteur Jared Leto, die de Joker speelt in de film, die kritiek leverde op de bioscoopversie en vond dat de film daardoor veel minder goed was. Ook was er een gerucht over de scènes die de film niet gehaald hebben. In dat bericht werden vooral kleine stukjes genoemd, die de onderlinge relatie tussen personages wat beter uitwerken.

Die geruchten passen bij het verhaal van Warner, dat stelt dat zijn uitgebreide Squad-film vooral meer actie bevat en nieuwe scènes van de leden van het Suicide Squad. Het is nu nog even een paar maanden wachten op de release. Tot die tijd kunnen we ons vermaken met onderstaande (weinig onthullende) trailer.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair