Daniel Craig over aanblijven als James Bond

Never Say Never Again...

De afgelopen jaren besteedden we de nodige artikelen aan het veronderstelde afscheid van Daniel Craig als James Bond en uiteraard zijn vervanger. Tijdens New York Comic Con liet Craig weten hoe hij er nu over denkt.

Volgens io9 zei de viervoudig Bond-acteur dat hij de rol vreselijk zou gaan missen, mocht hij nu afscheid nemen van 007: "Wat mij betreft heb ik de beste baan in de wereld. Ik blijf het doen zolang ik er een kick van krijg. Als ik er nu mee zou stoppen, dan zou ik het vreselijk gaan missen."

En wat zegt hij over het interview waarin hij zei dat hij nog liever zijn polsen zou doorsnijden dan terug te keren als Bond: "Ze zeggen dat stront blijft plakken, en dat doet het zeker. Het was de dag nadat de opnames waren afgerond [van Spectre]. Ik was een jaar weg van huis."

Ook gaf hij aan dat er nog geen onderhandelingen plaatsvinden en wat hij van de geruchten vindt dat hij $150 miljoen zou krijgen voor twee films: "Het lijkt erop dat iedereen een beetje vermoeid is."

Kortom: een storm in een glas water..? Verwacht (hopelijk) snel een speciale Bond-bijeenkomst waarin de producenten meer nieuws bekendmaken over Bond 25.



NieuwsFilm

meest populair