'Thor: Ragnarok' negeert de rest van het MCU

'Thor: Ragnarok' negeert de rest van het MCU

En wordt een hele aparte film.

Toen Thor: Ragnarok aangekondigd werd, gingen velen er vanuit dat de film een soort voorloper zou worden op Avengers: Infinity War. Het lijkt erop dat Marvel dit ook echt lange tijd van plan was, totdat regisseur Taika Waititi voor de film tekende. Hij vertelde tijdens een Reddit AMA over de film en zijn plek in het Marvel filmuniversum.

"Ik heb echt mijn best gedaan om te negeren dat er andere Thor-films zijn," aldus Waititi. "Ik wist absoluut NIKS buiten wat ik aan het doen was. Ik probeer de rest van het universum te negeren en gewoon mijn geweldige film te maken." Hij probeerde wel één personage naar de film te halen, namelijk Rhomann Dey (John C. Reilly) uit Guardians of the Galaxy. Dat kon echter "niet op een geloofwaardige wijze."

Waititi stelt verder dat zijn film gestileerd is naar sci-fi films uit de jaren tachtig. En dat het "een van de avontuurlijkste films uit het Marvel-universum wordt. Het is een gekke film. Je kunt een Taika-achtige stijl verwachten. Daar stonden ze [bij Marvel] heel erg voor open."

Het is nog even wachten voordat we merken hoe dat eruit moet komen te zien. Thor: Ragnarok, waarin Thor (Chris Hemsworth) en Hulk (Mark Ruffalo) samen op een intergalactisch avontuur gaan, draait vanaf 2 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair