Sylvia Hoeks op shortlist voor rol Domino in 'Deadpool 2'

Sylvia Hoeks op shortlist voor rol Domino in 'Deadpool 2'

Maar ook negen andere actrices worden overwogen.

Ondanks dat het vervolg op Deadpool nog geen releasedatum heeft, vordert de productie gestaag. Regisseur Tim Miller en zijn producenten zijn op dit moment op zoek naar een vrouwelijke hoofdrolspeelster in de film. Volgens Collider zou het gaan om het personage Domino en worden er maar liefst tien actrices overwogen. Op de lijst vinden we ook de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks, die eerder al gecast werd in Denis Villeneuve's vervolg Blade Runner 2049 en daarmee haar debuut in een grote Hollywood-productie maakt.

Andere actrices die mogen testen voor de film zijn volgens de bronnen van Collider Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Sienna Miller, Sofia Boutella, Stephanie Sigman, Mackenzie Davis, Ruby Rose, Eve Hewson en Kelly Rohrbach. Ze zouden allemaal mogelijk de rol van Domino mogen spelen.

Dat personage is net als Deadpool (Ryan Reynolds) een huurling en een mutant. Haar krachten zijn apart: ze kan kansen dusdanig veranderen dat ze altijd in haar voordeel uitvallen. In de comics heeft ze een connectie met Cable, van wie we weten dat hij in het vervolg gaat spelen. Het zou dus goed kunnen dat Domino dan ook in de film voorkomt.

Ondertussen zoekt men natuurlijk ook nog naar een acteur om de rol van Cable op zich te nemen. Het is nog wachten wie daarvoor gaat tekenen, maar dat zal vermoedelijk snel duidelijk worden. De productie zou begin volgend jaar moeten beginnen.



NieuwsFilm

meest populair