Vurige foto van Wonder Woman in 'Justice League'

Wonder Woman bestaat 75 jaar.

Al 75 jaar duikt Wonder Woman op in uiteenlopende uitgaven van DC Comics. In een grote blockbuster was ze tot dit jaar nog niet te zien, maar sinds Batman v Superman: Dawn of Justice gaat het snel. Volgend jaar duikt ze op in maar liefst twee films. In het kader van #WonderWoman75 heeft regisseur Zack Snyder onderstaande vurige nieuwe foto van de superheldin gedeeld.

De 31-jarige Gal Gadot is aankomend jaar te zien in het solo-avontuur Wonder Woman en de grootse DC team-up film Justice League. Ze speelt de rol van Diana Prince a.k.a. Goddess of Truth a.k.a. Princess of Themyscira.

Bekijk de afbeelding
Hieronder nogmaals de trailer voor Patty Jenkins' Wonder Woman, waarin de Amazoneprinses haar weelderige tropische eiland verlaat voor een leven in de echte wereld. Opgeleid door Griekse krijgers en uitgerust met uitzonderlijke gaven is ze de afgezant van de goden die uitgroeit tot een van de grootste heldinnen ooit. Ze ontmoet onder meer de man van haar dromen, Steve Trevor (Chris Pine). Vanaf 2 juni 2017 in de bioscoop.


En hieronder nogmaals de trailer voor Justice League. In deze film rekruteert ze samen met Bruce Wayne (Ben Affleck) de overige leden van de Justice League. Een belangrijke daad onderweg is het weer tot leven wekken van een van de belangrijkste teamleden. Vanaf 16 november 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair