Jeremy Irons over 'The Batman'

Jeremy Irons over 'The Batman'

En hij vertelt over zijn rol in Justice League.

Acteur Jeremy Irons vertelde in een interview met Variety over zijn rol in de DC-franchise van Warner Bros. Hij speelt daarin de rol van Alfred Pennyworth en weet dus ongeveer wanneer de opnames van onder meer Ben Afflecks The Batman plaatsvinden. Daar vertelde hij over tegenover Variety, evenals over de negatieve ontvangst van Batman v Superman: Dawn of Justice.

Volgens Irons had die film de negatieve ontvangst niet verdiend. "Ik was erg blij met de cijfers. Het lijkt erop dat Zack continu bekritiseerd wordt door de pers en dat is maar vreemd. Ik weet niet of het te maken heeft met de geheimhouding die deze films omringd. Maar het publiek heeft ervan genoten en dat is wat telt."

Verder vinden volgens hem komende maand de opnames van The Batman plaats. "Ben [Affleck] gaat volgende zomer een Batman-film maken. Hij heeft me beloofd dat ik daar als Alfred meer in te doen ga hebben. In Justice League hebben we zeven hoofdpersonen en speel ik de butler van een van hen. Het moge duidelijk zijn dat ik geen dominante rol heb in die film."

Vanaf 16 november 2017 draait Justice League in de bioscoop. The Batman heeft nog geen releasedatum, maar zal vermoedelijk in 2018 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair