Nog meer regiekandidaten 'Deadpool 2'

Nog meer regiekandidaten 'Deadpool 2'

Fox gaat voor onbekende regisseurs.

Een paar dagen geleden was er het nieuws dat David Leitch de vervanger zou worden van Tim Miller bij Fox-film Deadpool 2. Nu blijkt dat Leitch niet bepaald de enige mogelijke regisseur is. Deadline meldt namelijk dat ook The Martian-scenarist Drew Goddard een frontrunner is, evenals opkomend TV-regisseur Magnus Martens.

De bronnen van Deadline benadrukken wel dat Leitch de belangrijkste kandidaat is, maar dat de anderen hun visie mogen pitchen tegenover de studio. Naast Goddard en Martens zijn er naar verluid nog meer kandidaten, maar wie dat zijn is niet zeker.

Vorige week vertrok Tim Miller bij Deadpool 2, na onenigheden met acteur Ryan Reynolds. Er zouden onder meer discussies zijn geweest over het budget en de manier waarop de film gemaakt zou moeten worden, en over de mogelijke acteur voor de rol van Cable. Die onenigheden zouden zo groot zijn, dat een samenwerking uiteindelijk niet meer mogelijk was.

Toen Deadpool in februari nog in première ging, bleek de film erg populair. Er werd wereldwijd meer dan 782 miljoen dollar verdiend, dus dat er veel gediscussieerd wordt over het vervolg is niet zo vreemd. Vermoedelijk volgt snel een aankondiging rond de regisseur van het geplande vervolg.



NieuwsFilm

meest populair