Casey Affleck wordt helderziende eigenrechter in 'Villain'

Casey Affleck wordt helderziende eigenrechter in 'Villain'

Hoewel hij niet zal regisseren heeft de acteur wel het scenario zelf uitgedacht.

Het wraakgenre krijgt er een nieuwe film bij. The Tracking Board weet te melden dat Casey Affleck (Interstellar) een thriller heeft geschreven waarin iemand een appeltje te schillen heeft met een hoop slechteriken, alhoewel het uit de hand loopt. Affleck schreef zelf het scenario, dat vooralsnog de naam Villain draagt.

Het plot draait om een stad waarin criminaliteit de dagelijkse gang van zaken is. Veiligheid bestaat in principe niet meer. Affleck's karakter verliest zijn gezin na een gewelddadige huisinbraak. Iedereen is gevuld met lood, inclusief Affleck. In plaats van te sterven ontwikkelt hij echter het unieke vermogen om het verleden, het heden en de toekomst van een persoon te zien.

Met het nieuw ontwikkelde talent trekt de man eropuit om de schuldigen te vinden die zijn familie hebben gedood. Tijdens zijn zoektocht ruimt hij ook gelijk de rest van het gespuis op. Maar naar mate zijn goedaardige daden toenemen, worden ze ook bloederiger. Zijn rol als de held van de stad verandert langzaamaan in die van een gevaarlijke schurk.

Samen met Black Bear Pictures (The Imitation Game) produceert Affleck de onderneming. De regie is in handen van de Zweedse Mikael Marcimain (Call Girl). Er is niet bericht wanneer de opnames beginnen of Villain uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair