Dvd-releases week 44

Dvd-releases week 44

Met o.a. Finding Dory en Term Life.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Finding Dory (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Stanton, Angus MacLane | Cast: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson

Dory gaat op zoek naar haar ouders. Die zoektocht begint enkele maanden na de gebeurtenissen in Finding Nemo. Dory woont samen met Marlin en Nemo in het rif en gaat met Nemo mee op een schoolreis. Tijdens dat reisje komen wat herinneringen terug en begint een groots avontuur dat Dory terug zal leiden naar haar familie.

Lees de recensie van Finding Dory geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van Finding Dory.

Pelé: Birth of a Legend (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist | Cast: Kevin de Paula, Leonardo Lima Carvalho, Seu Jorge, Mariana Nunes

In zijn carrière won Pelé vele grote prijzen, waaronder driemaal het WK met het Braziliaans elftal. Mede dankzij deze drie wereldtitels, zijn enorme talent, beheersing van alle onderdelen van het spel en mentaliteit wordt Pelé door velen als de beste voetballer aller tijden gezien. Pelé maakte in zijn hele carrière 1208 doelpunten, waarvoor hij slechts 1363 wedstrijden nodig had. Na zijn carrière zette hij zich in voor vele goede doelen en werd hij een belangrijk persoon bij de FIFA.Bekijk de trailer van Pelé: Birth of a Legend.

Term Life (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Billingsley | Cast: Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Bill Paxton, Jonathan Banks

Een man wordt opgejaagd door een groep huurmoordenaars. Hij hoopt lang genoeg in leven te blijven, zodat zijn levensverzekering in werking treedt en zijn van hem vervreemde dochter het geld kan krijgen.Bekijk de trailer van Term Life.

Ramon en het paard van Sinterklaas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stijn Coninx | Cast: Matteo Simoni, Jan Decleir, Evelien Bosmans, Lucas van den Eijnde

Zoals elk jaar arriveert de Sint met de stoomboot uit Spanje. Hij kijkt al uit naar het weerzien met zijn trouwe paardenverzorger Ramon Iglesias en zijn paard Slechtweervandaag. Die komen nooit mee met de boot. Ze reizen over land omdat het paard anders zeeziek wordt. Ramon en Slechtweervandaag staan op de afgesproken tijd echter niet op de kade. Waar zijn ze? Wat is er gebeurd? Sinterklaasexpert professor Van den Uytleg, zijn geliefde Conchita Garcia, de huishoudster van de Sint, Zwarte Piet, de kapiteins Paelinckx en Verscheepen, allen gaan ze op zoek. Want als Ramon en het paard er tegen zes december niet zijn, kan de Sint niet over de daken rijden om de pakjes bij de kinderen te brengen...

Lees de recensie van Ramon en het paard van Sinterklaas geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Ramon en het paard van Sinterklaas.

Meadowland (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reed Morano | Cast: Olivia Wilde, Juno Temple, Elisabeth Moss, Merritt Wever

Tijdens het rouwproces om hun dode zoon, draait een echtpaar langzaam door. Philip - een politieagent in New York City - verliest zijn morele kompas, terwijl Sarah steeds meer vast komt te zitten in haar voortdurende koortsdroom.Bekijk de trailer van Meadowland.

Truth (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Vanderbilt | Cast: Cate Blanchett, Robert Redford, Topher Grace, Dennis Quaid

In het biografische drama speelt Redford de rol van Amerikaanse journalist Dan Rather. De film gaat over het schandaal dat losbrak in 2004, toen Rather op tv zei dat George W. Bush speciaal zou zijn behandeld tijdens zijn tijd bij de Air National Guard in de oorlog van Vietnam. Dat verslag zou gebaseerd zijn op documenten, die nep geweest zouden zijn. Blanchett vervult de rol van Rathers producent Mary Mapes.Bekijk de trailer van Truth.

The Bronze (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Buckley | Cast: Melissa Rauch, Gary Cole, Thomas Middleditch, Sebastian Stan

Hope Ann Greggory was ooit een succesvol turnster die een bronzen medaille in de wacht sleepte. Vandaag de dag zit ze werkloos thuis, zonder dromen en met haar hoofd in het verleden. Wanneer een veelbelovende jonge turnster haar langlopende status in gevaar dreigt te brengen, doet Hope er alles aan zich te herpakken en dit te voorkomen.Bekijk de trailer van The Bronze.

Gernika (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Koldo Serra | Cast: James D'Arcy, Jack Davenport, Burn Gorman, María Valverde

Het lot van Henry - een cynische Amerikaanse journalist die zijn ziel kwijt is geraakt - en dat van Teresa, een van de censoren van de Republiek die erop moet letten wat journalisten naar buiten brengen, kruisen elkaar in Guernica.Bekijk de trailer van Gernika.

The Silent Storm (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Corinna McFarlane | Cast: Damian Lewis, Andrea Riseborough, Ross Anderson, Kate Dickie

Speelt zich af op een afgelegen Schots eiland en gaat over een echtpaar - dominee Balor en diens vrouw Aislin - dat op een dag bezoek krijgt van een 17-jarige jongeman. Balor doet er alles aan zijn wegebbende gemeenschap te beschermen. De mooie en geheimzinnige Aislin is meer met de natuur bezig dan met haar man of de dorpelingen. Het is duidelijk dat hun huwelijk op instorten staat en het wordt op een gegeven moment zelfs gewelddadig, maar dan staat de jonge Fionn plots voor de deur. Hij trekt bij het stel in, zijn laatste kans op rehabilitatie, en vanaf dat moment is er echt geen houden meer aan.Bekijk de trailer van The Silent Storm.

Edge of Winter (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Connolly, Rob Connolly | Cast: Shaun Benson, Shaun Benson, Shiloh Fernandez, Shiloh Fernandez

De film vertelt het verhaal over de twee broers Bradley en Kaleb. Hun vader Elliot Baker grijpt de kans om een betere relatie met zijn zonen te ontwikkelen wanneer zijn ex-vrouw Karen op vakantie gaat en de jongens bij hem achterlaat. Wat begint als een gelegenheid om een betere band te krijgen, verandert in een nachtmerrie. Het drietal strandt in een verlaten hut in de buurt van een meer als de nacht valt en een sneeuwstorm woedt.Bekijk de trailer van Edge of Winter.

Sniper: Ghost Shooter (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Michael Paul | Cast: Billy Zane, Chad Michael Collins, Dennis Haysbert, Enoch Frost

Elitescherpschutters Brandon Beckett en Richard Miller krijgen de opdracht een gasleiding te beschermen tegen terroristen die een statement willen maken. Als de strijd met vijanden ertoe leidt dat scherpschutters door een onzichtbare vijand neergehaald worden, geeft dat al snel wortel aan het gerucht dat iemand samenwerkt met de tegenstander....Bekijk de trailer van Sniper: Ghost Shooter.

The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today! (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian Nissen, Richard Rich | Cast: Laura Bailey, Maxine Blue, Grant Durazzo, Kellen Goff

Als haar ouders weg zijn voor de zomer, besluit prinses Alise haar tijd door te brengen met koningin Uberta. Ze wil een goed lid van de koninklijke familie worden... maar stiekem is hetgene dat ze het meeste verlangt, piraat worden. En dus gaat ze met Lord Rogers, Jean-Bob de kikker en Speed de schildpad op een wild avontur!Bekijk de trailer van The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today!.

Better Criminal (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Burke | Cast: Bai Ling, Tom Sizemore, James Hong, Emilio Rivera

Een politieagent wordt gedwongen te werken voor twee strijdende misdaadorganisaties terwijl hij undercoverwerk verricht.

Welcome Home (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Philippe de Pierpont | Cast: Arthur Buyssens

De zestienjarige Lucas en achttienjarige Bert lopen samen weg van huis. Maar al snel beginnen ze zich te vervelen en vergeet het duo waarom ze weggelopen zijn. Vrijheid heeft een hoge prijs.Bekijk de trailer van Welcome Home

NieuwsFilm

meest populair