'Gods of Egypt'-acteur Brenton Thwaites krijgt toegang tot 'Entry Level'

'Gods of Egypt'-acteur Brenton Thwaites krijgt toegang tot 'Entry Level'

De acteur wordt wakker in een super beveiligd kantoorpand.

Australiër Brenton Thwaites zal de hoofdrol spelen in een actiethriller genaamd Entry Level. De regie is in handen van Franck Khalfoun, die ons eerder P2 en Maniac bracht. Culmination Productions (Antibirth) en Practical Pictures (Final Destination 3) zijn bij het project betrokken als producenten.

Het schrijfwerk komt uit de geest van Ben Hurley. Thwaites belichaamt een jongeman die opeens wakker wordt in een super beveiligd kantoorpand. Een onbekende persoon dwingt hem om een aantal gevaarlijke taken uit te voeren. Elke opdracht moet hij in een strikte tijdsperiode volbrengen. Hierdoor wordt de jongeman betrokken bij een levensgevaarlijk misdrijf met wereldwijde gevolgen.

Content Media en Industry Entertainment treden ook op. Ergens begin volgend jaar wil de cast en crew beginnen met de opnames. Brenton Thwaites verscheen begin dit jaar in de blockbuster Gods of Egypt, welke verlies leed aan de kassa. Zowel de critici als het publiek waren niet helemaal ondersteboven van de avonturenfilm. Medio 2017 treedt hij naast Johnny Depp op in het nieuwste deel van Pirates of the Caribbean, getiteld Dead Men Tell No Tales.



NieuwsFilm

meest populair