Mooie tweede trailer 'Wonder Woman'!

En we hebben drie posters.

Update: hieronder de tweede trailer! "Ik wilde de wereld redden," zegt Diana aan het begin van de trailer, als we haar vermoedelijk in het heden zien. Ze noemt de wereld mooi, maar vertelt dat ze hem mettertijd minder mooi is gaan vinden. Woorden die we weerspiegeld zien op mooie beelden van onder meer gevechten tussen de Amazones en soldaten. Diana heeft uiteindelijk dankzij Steve Trevor maar één plan: de oorlog stoppen.



Warner Bros. heeft een promo vrijgegeven voor de tweede trailer van Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins. De trailer laat ons beelden zien van deze eerste live-action film rond de superheldin, die net als in Batman v Superman: Dawn of Justice gespeeld zal worden door Gal Gadot. Later vandaag nog komt de tweede trailer online te staan, maar voordat het zover is, is er een hele korte promo die je hieronder kan bekijken. Zodra de trailer er is, updaten we dit bericht!



Diana Prince (Gadot) is als we haar leren kennen de prinses van de Amazones, opgegroeid op het mysterieuze eiland Themyscira. Daar wonen alleen maar vrouwen, allemaal Amazones en allemaal krachtige en onsterfelijke krijgsters. Maar de vrede daar wordt verstoord als de Amerikaanse piloot Steve Trevor (Chris Pine) met zijn vliegtuigje op het eiland strandt. Hij wordt door de dames verzorgd en bouwt al snel een band op met Diana. Als Steve haar vertelt over een wereldoorlog die woedt, en de mensheid verscheurt, besluit Diana haar thuis te verlaten, in een poging de oorlog te stoppen.

Dankzij Batman v Superman weten we al dat Diana tegen de tijd dat de film voorbij is, haar vertrouwen in de mensheid verloren heeft en terug naar huis wil. Maar voordat het zover is, leren we een Diana kennen die volgens actrice Gadot vooral "sterk is en een vrouw met veel emotionele intelligentie." We zien haar dan ook honderd jaar voor Dawn of Justice en dat betekent dat ze "een stuk naïever is, een jonge en pure idealist."

Op 22 juni kunnen we Gadot bewonderen in deze film, waarin ze samen met Pine, Connie Nielsen (Queen Hippolyta), Robin Wright (General Antiope), Lucy Davis (Etta Candy) en Lisa Loven Kongsli (Menalippe) de hoofdrollen speelt. Daarna speelt Wonder Woman een van de hoofdrollen in Zack Snyders Justice League, dat op 16 november 2017 in première gaat.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair