Video

Mooie tweede trailer 'Wonder Woman'!

En we hebben drie posters.

door Jim Pedd om 19:13 in Video
Update: hieronder de tweede trailer! "Ik wilde de wereld redden," zegt Diana aan het begin van de trailer, als we haar vermoedelijk in het heden zien. Ze noemt de wereld mooi, maar vertelt dat ze hem mettertijd minder mooi is gaan vinden. Woorden die we weerspiegeld zien op mooie beelden van onder meer gevechten tussen de Amazones en soldaten. Diana heeft uiteindelijk dankzij Steve Trevor maar één plan: de oorlog stoppen.Warner Bros. heeft een promo vrijgegeven voor de tweede trailer van Wonder Woman van regisseur Patty Jenkins. De trailer laat ons beelden zien van deze eerste live-action film rond de superheldin, die net als in Batman v Superman: Dawn of Justice gespeeld zal worden door Gal Gadot. Later vandaag nog komt de tweede trailer online te staan, maar voordat het zover is, is er een hele korte promo die je hieronder kan bekijken. Zodra de trailer er is, updaten we dit bericht!Diana Prince (Gadot) is als we haar leren kennen de prinses van de Amazones, opgegroeid op het mysterieuze eiland Themyscira. Daar wonen alleen maar vrouwen, allemaal Amazones en allemaal krachtige en onsterfelijke krijgsters. Maar de vrede daar wordt verstoord als de Amerikaanse piloot Steve Trevor (Chris Pine) met zijn vliegtuigje op het eiland strandt. Hij wordt door de dames verzorgd en bouwt al snel een band op met Diana. Als Steve haar vertelt over een wereldoorlog die woedt, en de mensheid verscheurt, besluit Diana haar thuis te verlaten, in een poging de oorlog te stoppen.

Dankzij Batman v Superman weten we al dat Diana tegen de tijd dat de film voorbij is, haar vertrouwen in de mensheid verloren heeft en terug naar huis wil. Maar voordat het zover is, leren we een Diana kennen die volgens actrice Gadot vooral "sterk is en een vrouw met veel emotionele intelligentie." We zien haar dan ook honderd jaar voor Dawn of Justice en dat betekent dat ze "een stuk naïever is, een jonge en pure idealist."

Op 22 juni kunnen we Gadot bewonderen in deze film, waarin ze samen met Pine, Connie Nielsen (Queen Hippolyta), Robin Wright (General Antiope), Lucy Davis (Etta Candy) en Lisa Loven Kongsli (Menalippe) de hoofdrollen speelt. Daarna speelt Wonder Woman een van de hoofdrollen in Zack Snyders Justice League, dat op 16 november 2017 in première gaat.44 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Hopelijk schieten ze bij DC/Warner een keer goed raak. Al vond ik de extended cut van Batman v Superman een hele verbetering.... het blijft alsnog achter bij Marvel. Ik weet nog niet zo goed wat ik van Gal Gadot moet vinden als Wonder Woman. Ze zette het wel goed neer maar ze is net te iel voor het karakter. Jammer dat Brigitte Nielsen met pensioen is. Met een pruik erop zou ze ideaal zijn Smiley face

Master Of Films

Avatar

En voor het gemak vergeet je Gina Carano & Ronda Rousey. Niet dat het zulke acteertalenten zijn (geld ook Nielsen). Maar iel zijn ze niet. Plus ze kunnen een potje knokken.

Master Of Films

Avatar

Nou ik wacht wel op de extended trailer.

Frietgezicht

Avatar

Op zich leuke trailer en lekker wijffie is het ook maar hoop dat ze ook wat tegenstand krijgt want nu lijkt het alsof ze alleen knokt tegen mensen die tegen haar niks hebben aan hun wapens.
Weet uberhaubt niet of er een badguy in deze film zit die ook bovennatuurlijke krachten heeft en zou uberhaubt geen vijand van Wonder Woman weten te bedenken.

dakai-world

Avatar

Trailer voldoende om mijn aandacht te wekken, maar daar blijft het ook bij. Ik wil het wel een kans geven.

Overigens, de titel is wel erg suggestief, het zou FT sieren om - hoe moeilijk het soms kan zijn als fanboy/girl - als de titels in ieder geval objectief blijven. Zo worden mijn verwachtingen ook niet onnodig verhoogt dat een dergelijke trailer alleen maar kan tegenvallen.

Mav Damian

Avatar

Wat een bad ass trailer. Hoop echt het beste voor deze film. Ik ben wel bang dat critici gaat klagen over de film dat het veel op Captain America The First Avenger doet lijken en dat er niks meer orgineel is aan de film.

Steve-O

Avatar

fuck yeah

laat maar komen!

Frietgezicht

Avatar

@ Dakai, jaartje geleden was het zelfs zo dat ze bij sommige trailers 'aanrader' erbij hadden gezet in de titel.
Maar vaak deden ze dat juist bij beroerde titels dus na de druk van de mensen hier vielen er wat ontslagen bij FT en werd 'aanrader' voortaan ook niet meer gebruikt.

In het boek 'The Chronicles of FT' die zomer 2017 in de kiosk ligt lees je meer over deze situatie.
Prachtig boek over de geschiedenis van FT maar ook een inkijkje in het leven van de recensenten en makers van FT plus een paar bezoekjes thuis bij bezoekers van FT.

Decepticon

Avatar

Bad ass trailer indeed!

Decepticon

Avatar

Bad ass trailer indeed!

rainking

Avatar

Frietgezicht Avatar 03.11.2016 18:21

In het boek 'The Chronicles of FT' die zomer 2017 in de kiosk ligt lees je meer over deze situatie.
Prachtig boek over de geschiedenis van FT maar ook een inkijkje in het leven van de recensenten en makers van FT plus een paar bezoekjes thuis bij bezoekers van FT.


Laat me raden, da's een aanrader.

rainking

Avatar

Trailer ziet er overigens goed uit. Ik wil niet teveel op de zaken vooruit lopen, maar dit zou nog wel eens (hopelijk) de beste film van het DCEU tot nog toe kunnen worden.

Ereptile

Avatar

Dit is nog best een goede trailer! :D

Frietgezicht

Avatar

@ Rainking,haha,jij snapt het.

Ed Crane

Avatar

Ziet er veelbelovend uit. Ik heb er vertrouwen in. Met Man Of Steel en Batman v Superman - Ultimate Edition schoten ze bij DC/Warner meteen twee keer goed raak. Suicide Squad heb ik nog niet gezien, for the sake of the argument wil ik best vast aannemen dat 'ie tegenvalt, maar zo slecht als bijvoorbeeld Thor: The Dark World of Iron Man 3 zal 'ie toch niet zijn. Dus alles bij elkaar, op z'n minst 2 uit 3, een beter gemiddelde dan de MCU, dus DC is sterk bezig en't stemt, samen met deze nieuwe trailer weer, hoopvol voor wat betreft Wonder Woman. Gale Gadot ziet er ook goed uit in de rol, benieuwd of het met acteren een beetje goed zit.

Spider-fan

Avatar

Doutzen Kroes 'speelt' mee. Ik neem aan omdat ze de Nederlandse wonder woman is?

Bilbo

Avatar

Uitstekend trailertje. Ziet er mooi uit allemaal. De WOI-setting is zeer cool en is wel eens een fijne afwisseling van de overvloed aan WOII-films (Eerste Wereldoorlog is ook een veel interessantere setting). Ben hier optimistisch over, alhoewel ik dat ook was over BvS en... tja...

Decepticon

Avatar

WTF Ed?! Heb je Suicide Squad nog niet eens gezien? Ga je schamen..... dan ben jij ook geen echte DC fanboy, je hebt veel goed te maken ;)
Ik heb hem zelfs 2x in de bios gezien, maar dat was omdat ik vakantie had én hij in Dolby Atmos draaide. Ik wilde hem graag nog een keer zien en ervaren in Dolby Atmos. Echt gave kijkervaring!

Ik vind het gewoon een heel erg vermakelijke film, de villain is niet sterk, terwijl het wel een bovennatuurlijke kracht is, maar veel kun je ook niet verwachten, aangezien het team ook uit gewone mensen bestaat zonder superkrachten, op 1 na. Dan heb je als team ook weinig in te brengen eigenlijk.

Hij is imo beter dan Iron Man 3, maar minder dan alle MCU film. Maar daar zul jij denk ik wel anders over denken, zodra je hem gezien hebt.

Steve-O

Avatar

Gezellig Airbender :P

Master Of Films

Avatar

In het boek 'The Chronicles of FT' die zomer 2017 in de kiosk ligt lees je meer over deze situatie.
Prachtig boek over de geschiedenis van FT maar ook een inkijkje in het leven van de recensenten en makers van FT plus een paar bezoekjes thuis bij bezoekers van FT.
Alleen voor mij een aanrader als

A) Frietgezicht een voorwoord heeft geschreven.
B) Ed Crane zijn inzicht op de Thor / The Dark Knight Rises films heeft geschreven.
C) Muufley's artikel over misbruik van spoilertags en hashtags op Filmtotaal heeft geschreven.

thehungergames

Avatar

@master of films
een beknopte beschrijving van de ban van airbender moet er ook wel in zitten

Master Of Films

Avatar

In de ban van Airbender ken ik idd niet.

Ed Crane

Avatar

Decepticon "WTF Ed?! Heb je Suicide Squad nog niet eens gezien? Ga je schamen..... dan ben jij ook geen echte DC fanboy, je hebt veel goed te maken ;)"


Klopt, ik ben geen echte DC fanboy.

Hé maar de eerste keer dat ik Suicide Squad zal zien, zal de extended cut zijn, dus het is misschien juist verstandig van me geweest.

Decepticon "Hij is imo beter dan Iron Man 3, maar minder dan alle MCU film. Maar daar zul jij denk ik wel anders over denken, zodra je hem gezien hebt."


Ik denk sowieso anders over Iron Man 3 dan. In m'n eerste bericht noemde ik Thor: The Dark World per ongeluk in één adem met Iron Man 3, maar dat moest Iron Man 2 zijn. Ik vind Iron Man 3 juist één van de beste MCU-films. Het is ook sowieso de MCU-film die het meeste te zeggen heeft; betekent nog steeds niet dat't een meesterwerk is, maar toch.

Frietgezicht

Avatar

De ban van Airbender is bijna een jaar geleden. Weet niet of FT hier nog aandacht aan besteed?

Frietgezicht

Avatar

@ Crane,

even gekeken bij Iron Man 3 of er een review van jou erbij stond maar die zag ik niet.
Wat vind jij zo goed aan Iron Man 3? Waarschijnlijk zul je de twist dan wel kunnen waarderen maar dat alleen maakt het dan alsnog niet gelijk een goede film.

esteban

Avatar

Voorlopig nog niet getriggerd om hier heen te gaan ...

Nature

Avatar

Hele toffe trailer inderdaad.

ridjieddo

Avatar

meh trailer met meh actie en meh achtergrondmuziek. zal 'm waarschijnlijk niet in de bios bekijken

Kamajiisama

Avatar

Mooi koppie heeft ze wel alleen ze mist een beetje vlees voor een "Amazon" vrouwtje , vind ik .Kan niet wachten op een glimpje van haar onzichtbare Vliegtuigje..., of was dat het ..zonet..
We zullen zien..., trailertje zit er leuk uit..

Master Of Films

Avatar

Ik vind Iron Man 3 juist één van de beste MCU-films.
Dat hoor/lees ik niet vaak. Ik vond de PTSD van Tony heel sterk, weliswaar iets te weinig voorkomend. Maar dat het goed in de weg van Tony stond, maakt het alleen maar beter.

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "even gekeken bij Iron Man 3 of er een review van jou erbij stond maar die zag ik niet.
Wat vind jij zo goed aan Iron Man 3? Waarschijnlijk zul je de twist dan wel kunnen waarderen maar dat alleen maakt het dan alsnog niet gelijk een goede film."


Niet "gelijk" inderdaad, maar voor mij wel wat ze er allemaal aan ophangen. Qua verhaal is het imo duidelijk de meest gelaagde en intelligente (wat plotholes en zo daargelaten) van alle MCU-films, terwijl het tegelijkertijd ook gewoon leuke pulp blijft. Het combineert de twee heel aardig, dat vond ik leuk gedaan; de meeste MCU-films niet, die hebben niet al te veel te zeggen.

Tegenwoordig zeg ik niets wat jij niet ook gewoon weet als ik zeg dat de Amerikaanse regering en het leger/ 'militair-industrieel complex' ten tijden van de Irak-oorlog en zo, heel bewust een bepaald beeld hebben gecreëerd in de media over het Midden Oosten.
Alsof zo'n beetje het gehele Midden Oosten 'een grote terrorist' was en achter 9/11 zat. Zo'n beetje iedereen weet nu hoe de regering via de media telkens een connectie opdrong tussen 9/11 en Saddam Hoessein, en dat hij massavernietigingswapens zou hebben. Terwijl we weten dat hij er geen hol mee te maken en zo. Maar dat was taboe om te zeggen.
Ook mocht je geen context aanbrengen, in de zin van: ja er zijn gevaarlijke terroristen, het is een bedreiging en er moet iets aan gedaan worden, maar Al Qaida en Bin Laden is geen abstract kwaad dat uit het niets komt, ze hebben hun wortels wel mede in groeperingen die getraind en bewapend zijn door de VS (ten tijde van de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie en zo). Dat zijn feiten, dat weten we gewoon. Maar het was toen taboe om te zeggen. Het was heel duidelijk wat het beeld was dat de media naar voren diende te brengen, propaganda en leugens om het volk klaar te stomen voor een oorlog tegen Irak. Ik zeg hier niks nieuws mee.

Het verhaal van Iron Man 3 verbeeldt dat op een heel aardige manier, maar symbolisch natuurlijk:

Je hebt Guy Pierce's personage die onderdeel is van het Amerikaanse militair-industrieel complex (zoals dat heet, de verwevenheid van het leger en grote bedrijven die modern wapentuig maken). Ook heb je The Mandarin: je hebt de échte Mandarin zoals ze er later in die one shot aan toevoegde, maar de Iron Man 3 Mandarin is zeg maar een sumbool voor hoe het in de media werd aangewend om een heel specifiek beeld te creëren voor het hele Oosten: in Iron Man 3 blijkt het létterlijk een show, een fictie, in scène gezet, propaganda door de club van Guy Pierce.

Je moet Iron Man 3 natuurlijk niet letterlijk nemen. Het terrorisme bestaat gewoon echt en het is niet alsof het militair-industrieel complex de VS écht zelf heeft aangevallen in een samenzwering zoals we die bv. kennen van de 'docu' Loose Change over 9/11. Nee, je moet het zien als een metafoor.

Eerder ging de eerste Iron Man-film al over dat taboe op 'de context', zoals ik eerder noemde: dat een deel van de groeperingen die zich tegen de VS richten en terreur saaien en zo, oorspronkelijk door de Amerikanen zijn bewapend en ondersteund. Dat zit heel duidelijk in de eerste Iron Man en wanneer Tony Stark dat zelf aan den lijve ondervindt, verandert hij zijn visie over dit gebeuren. De VS zelf helaas niet, want na Al Qaida heeft ook ISIS (enige) wortels in verzetsgroepen die oorspronkelijk bewapend en gesteund zijn door de VS, maar zich er nu tegen gekeerd hebben.

Oftewel, vrij kritische films toch eigenlijk, Iron Man 1 en 3. En dat zonder ook de kant van pulp en oppervlakkig plezier te vergeten.

Indie Jones

Avatar

Dus dit is de Captain America: First Avenger van de DCU? Ben nog niet helemaal overtuigd hoor. Wie weet hoeveel Warner aan deze film gaat sleutelen ...

Sunspot

Avatar

Awesome! Kijk er nu zwaar naar uit.

Gewoon vet!

Frietgezicht

Avatar

@ Crane,ok,ik zie de gedachte erachter van de makers als dat hun bedoeling was en het idee wat de media ons liet zien of/en geloven na 9/11 maar voor mij persoonlijkheid maakt het dat nog steeds geen goede film.
Er zijn meer films met een idee erachter maar het moet uiteindelijk ook echt vermaken. Je krijgt ook weer een geliefde die sterft en blijft leven en na de twist hoe verrassend ook toch een zwakke badguy.

Die One Shot is dan weer een beetje jammer eigenlijk toch. Uiteindelijk blijkt de grote badguy dan toch uit het oosten te komen :P

benjamin

Avatar

Als het in orde is mag (en moet) het natuurlijk ook gezegd worden en dit is gewoon een prima trailer.

Steve-O

Avatar

Het is natuurlijk wel jammer dat Tony behoorlijk wat mensen doodt, wat hem ook nog eens helemaal niks doet.

Ed Crane

Avatar

@Friet:
Ik begrijp natuurlijk hoe je't bedoelt, maar voor mij is zo'n extra laagje, een beetje inhoud op een creatieve en leuke manier gebracht, ook onderdeel van de fun.

Uiteraard heb je ook gelijk dat er duidelijk aanwijsbare minpunten aan de film zitten. Maar die hebben imo alle MCU-films, je moet wat ik zeg dus allemaal relatief zien.

Een goed voorbeeld is inderdaad de schurken, als personages op zichzelf zijn die niet boeiend in Iron Man 3. Maar ja, dat is een kenmerk van de hele MCU-reeks, dus als Iron Man 3 ze iig nog in een wat mij betreft aardige constructie gebruikt, dan steekt die film er toch goed vanaf imo.

Over die one shot: zo dacht ik er eerst inderdaad over, maar door die one shot is er nu een échte Mandarin en een propaganda-Mandarin en dat komt dichter bij de werkelijkheid in de buurt dan wanneer er geen one shot was geweest. Terrorisme bestaat immers gewoon in het echt.

NieuwsFilm

meest populair