Eerste duidelijke beeld King Kong!

Eerste duidelijke beeld King Kong!

Bekijk de nieuwe incarnatie van een van de beroemdste filmmonsters uit de geschiedenis.

Nadat we al een glimp van hem konden zien in de eerste trailer, is er nu ook eindelijk een foto vrijgegeven van 's werelds grootste aap: King Kong. Het beeld werd vrijgegeven door Entertainment Weekly en is natuurlijk van de film Kong: Skull Island van regisseur Jordan Vogt-Roberts. Die vertelde in het artikel van EW uitgebreid over het ontworpen van de aap, die er redelijk realistisch uitziet.

"Er zijn zoveel verschillende versies van Kong geweest in het verleden, dat onze uniek moest voelen," vertelde Vogt-Roberts. "Ik had bedacht dat een kind hem uit de losse hand zou moeten kunnen tekenen op een stukje huiswerk, dus Kong moest eenvoudige vormen en hopelijk iconisch genoeg zijn, zodat iemand op school die vormen na zou kunnen tekenen en je hem meteen zou herkennen. Een belangrijk deel van onze Kong, is dat ik het gevoel wilde geven dat hij een eenzame god was, een figuur die in zijn eentje op dat eiland zou rondzwerven."

Vogt-Roberts vertelde verder dat zijn film niet dezelfde weg zal bewandelen als Gareth Edwards' Godzilla, waarin het lange tijd duurde voordat er een complete onthulling was van het titelmonster. "Ik ben er een beetje moe van dat het in een monsterfilm wel een uur moet duren voordat het monster te zien is. Het is de traditie dat Kong vaak erg, erg laat in de films te zien is [...] en er is iets aan deze film dat me ertoe bracht die notie te verwerpen en het geheel heel, heel anders te maken."

Bekijk de afbeelding
In Kong: Skull Island reist een groep ontdekkingsreizigers naar een mysterieus en gevaarlijk eiland. Daar ontdekken ze bijzondere wezens, waaronder de koning van alle apen, King Kong. De film, waarin Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson en Brie Larson de hoofdrollen spelen, draait vanaf 9 maart 2017 in de bioscoop. Een paar jaar later neemt Kong het in Kong vs. Godzilla op tegen het monster van regisseur Gareth Edwards.



NieuwsFilm

meest populair