Verwijderde scènes 'Suicide Squad': Harley Quinn vs The Joker en Killer Croc

Verwijderde scènes 'Suicide Squad': Harley Quinn vs The Joker en Killer Croc

Over een paar weken verschijnt de Extended Cut.

Volgende maand verschijnt de Extended Cut van de veelbesproken DC-film Suicide Squad op schijf. Deze versie van de film van David Ayer bevat 11 minuten aan nieuw beeldmateriaal. Hieronder zie je twee van de verwijderde scènes.

In de eerste scène zie je voornamelijk The Joker (Jared Leto) en Harley Quinn (Margot Robbie). De laatste is nog niet helemaal ontpopt tot de verknipte en toch best vermakelijke slechterik die in de film vooral rond zwaait met een honkbalknuppel. De tweede scène toont een onderonsje tussen en Killer Croc, een rol van Adewale Akinnuoye-Agbaje.




Op 3 december verschijnt Suicide Squad op schijf, met een Dvd, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K-uitgave. Als je het nog niet gedaan hebt, check dan even de eerdere Blu-ray Preview van de derde DC-film welke in de States met een opbrengst van $325,1 miljoen nagenoeg gelijk scoorde met de voorganger Batman v Superman: Dawn of Justice ($330,4 miljoen). Wereldwijd kwamen de films uit op respectievelijk $745,6 miljoen en $873,3 miljoen. Het verschil komt met name doordat Suicide Squad niet in China was te zien en Batman v Superman wel.

Hieronder een recente trailer voor de Extended Cut:



NieuwsFilm

meest populair