Ryan Reynolds over vertrek Tim Miller bij 'Deadpool 2'

Ryan Reynolds over vertrek Tim Miller bij 'Deadpool 2'

Het verhaal is veel belangrijker.

Afgelopen maand werd bekend dat Deadpool-regisseur Tim Miller niet langer betrokken is bij de realisatie van Deadpool 2. Wegens creatieve meningsverschillen met hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds koos hij eieren voor zijn geld. Nu een kleine maand later reageert Reynolds op de situatie. Niet als Deadpool, maar gewoon in zijn eigen woorden.

De acteur geeft in een interview met GQ aan dat de weg naar Deadpool intensief was. Maar liefst 11 jaar heeft hij gestreden om de film te realiseren, met veel gepassioneerde mensen. Waaronder dus Miller. De film kwam er volgens Reynolds vooral omdat iedereen hetzelfde gevoel had. "Maar tijdens de post-productiefase ontstonden ruzies die snel escaleerden," aldus Reynolds.

Reynolds kiest verhaal boven VFX


Over zijn rol bij de film(s) is Reynolds duidelijk: "Ik weet wanneer ik de controle moet grijpen en ik weet wanneer ik iets moet laten gaan. Ik ga niet met Tim Miller zitten en zeggen dat de visuele effecten van Deadpool op een bepaalde manier gedaan moeten worden. De man is een koning in visuele effecten. Maar er zijn personage en toon dingen die ik erg goed ken. En ik ben ook de persoon die er het langst mee bezig is, buiten de mensen die de comics hebben geschreven. Al 11 jaar tracht ik deze "Sisyphus" voor elkaar te krijgen. Dus ik zal er dan ook zeker vanaf de start bovenop zitten totdat de film klaar is."

Bekijk de afbeelding
Reynolds laat blijken dat hij het verhaal veel belangrijker vindt dan de visuele effecten. Over het vertrek van Miller zegt Reynolds: "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik teleurgesteld ben dat hij niet meer betrokken is. Tim is briljant en niemand werkte harder aan Deadpool dan hij." Lees het complete interview op de website van GQ, via onderstaande link.

Status

De status van Deadpool 2 lijkt op dit moment wat troebel, aangezien er nog geen nieuwe regisseur is aangetrokken. Op de achtergrond zullen Reynolds en 20th Century Fox ongetwijfeld hard bezig zijn. Het eerste deel pakte wereldwijd $782,6 miljoen bij een budget van $58 miljoen en is de financieel hoogst scorende R-rated film ooit.

Fox en Marvel Studios sloten deal rond Deadpool

Een andere leuk feitje rond Deadpool is dat dat rechten van het personage Negasonic Teenage Warhead, gespeeld door Brianna Hildebrand, in beginsel bij Marvel Studios lagen. Fox en Marvel kwamen echter tot een ruil. Reynolds kreeg Negasonic Teenage Warhead en Marvel Studios kreeg daarvoor Ego the Living Planet terug. Dit personage is volgend jaar te zien in de MCU-film Guardians of the Galaxy Vol. 2 en wordt gespeeld door Kurt Russell. Dit zeiden Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese tijdens een Q&A over Deadpool.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair