Noodlottige geheimen op verwijderde foto 'Avengers: Infinity War'?

Noodlottige geheimen op verwijderde foto 'Avengers: Infinity War'?

Regisseur hebben mogelijk een opmerkelijke onthulling gedaan.

Een paar dagen terug deelden de Russo Brothers al een foto van hun locatiescouting voor de eerstvolgende Avengers-film Avengers: Infinity War. Vandaag deden ze dat weer, om na enkele ogenblikken de foto toch maar te verwijderen. Let op mogelijke spoilers!

Op de foto, onderaan dit bericht te zien, staat het duo Anthony en Joe Russo (Captain America: Civil War) op een locatie die volgens de nodige mensen in verband wordt gebracht met Latveria, in de comics van Marvel een fictief Europees land geregeerd door Doctor Doom. Dit is uiteraard de villain uit de Fantastic Four-films. Mocht dit zo zijn, dan is dit uiteraard een enorme onthulling.

De filmrechten van Doctor Doom zijn namelijk in handen van 20th Century Fox. Mocht Marvel Studios het personage kunnen gebruiken, dan hebben Fox en Marvel een overeenkomst gesloten. Dit deden ze onlangs ook met de personages Negasonic Teenage Warhead (Deadpool) en Ego the Living Planet (Guardians of the Galaxy Vol. 2). Doctor Doom speelt een aanzienlijke rol in de comic The Infinity Gauntlet. Logisch zou het dus wel zijn.

Een tweede reden waarom de foto is verwijderd zou zijn omdat de foto mogelijk verwijst naar een locatie op Asgard. Ook dit zou al een te vroege onthulling zijn, aangezien we volgend jaar eerst de derde Thor-film Thor: Ragnarök krijgen te zien.

Met scripts van Christopher Markus en Stephen McFeely verschijnt Avengers: Infinity War begin mei 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen. Een paar maanden daarvoor zien we onder meer Thor, Hulk, Doctor Strange, Loki en Odin in Taika Waititi's Ragnarök.

Oordeel hieronder zelf!


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair